Bugetul investiției se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro. Această nouă dezvoltare evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung și parteneriate transfrontaliere.

După o primă colaborare în Luxemburg între WDP și grupul internațional francez de comerț cu amănuntul Auchan, WDP va dezvolta o nouă unitate modernă de depozitare pentru acest comerciant cu amănuntul în locația WDP existentă din București – Ștefăneștii de Jos.

Noile clădiri cu o suprafață de aproximativ 77.000 metri patrați vor consta parțial într-o zonă cu temperatură controlată și vor fi închiriate de Auchan pe o perioadă de șapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltări este programată în timpul primului trimestru din 2020. Bugetul investiției pentru WDP se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro.

Jeroen Biermans, Director General al WDP în România, spune că „această tranzacție evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung cu clienții săi, în toate regiunile sale cheie”.

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic (depozite și birouri). WDP are aproximativ 4 milioane metri patrați de proprietăți în portofoliul său. Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 180 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg și România.

Foto credit: www.wall-street.ro