Pentru a putea vorbi despre achiziția perfectă în ceea ce privește o mașină rulată, avem nevoie de impunerea unui standard de calitate, așa cum Mercedes-Benz România îl garantează prin programul Certified, derulat doar de către partenerii autorizați.

Modelele disponibile au o vechime de maximum 6 ani și un rulaj de maxim 150.000 km, acestea venind cu garanție europeană completă de 24 de luni, finanțare specială și beneficii suplimentare. Practic, orice mașină rulată certificată pe care o achiziționăm este însoțită de reasigurarea încrederii, toate autovehiculele vândute aflându-se într-o perfectă stare de funcționare.

„Alegerea programului Mercedes-Benz Certified aduce mult mai mult decât un autoturism extraordinar sau o certificare. Este un proces prin care le asigurăm clienților noștri încrederea de a conduce un Mercedes-Benz cu toate calitățile sale. Programul asigură clienții că se vor bucura de toate beneficiile și experiențele care vin împreună cu deținerea unui autovehicul Mercedes-Benz.” spune Radu Mocanu, Director de Vânzări al Diviziei de Autoturisme a Mercedes-Benz România.

Cele 12 avantaje menite să ușureze procesul decizional și să întărească încrederea clienților în vederea achiziționării unui autoturism rulat Mercedes prin programul Certified, au fost gândite pentru a ne oferi o rezolvare a tuturor fricilor generate în acest context.

Pentru siguranța viitorilor cumpărători, fiecare mașină certificată a trecut înainte prin procesul de verificare multipunct 360, iar rulajul prezentat este garantat, eliminând astfel, teama clientului vis-a-vis de cifrele ceasului de kilometraj.

Un alt aspect de luat în calcul ar fi întreținerea gratuită de 6 luni/10.000 km.

De asemenea, nu se poate trece cu vederea peste faptul că există posibilitatea obținerii unui test-drive, iar în cazul în care se dorește achiziționarea rapidă a autoturismului, cumpărătorul poate primi suport financiar.

De notat, sunt cele 10 zile care îi oferă clientului posibilitatea de a schimba autoturismul rulat achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu un alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară.

Trade In și Buy-back sunt alte servicii incluse în programul autoturismelor certificate, iar în cazul în care propria mașină se află în service, beneficiarii primesc un autoturism de schimb până la remedierea problemelor. Pentru a scăpa de alte griji, clienții pot opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizați.

Cumpărătorii unor astfel de modele au acces la toate serviciile și produsele inovatoare din universul Mercedes me, chiar dacă autoturismele lor fac parte din programul Mercedes-Benz Certified, iar prin serviciul Mobilo, beneficiază de servicii de mobilitate.

Toate autovehiculele rulate și certificate din programul Mercedes-Benz își așteaptă clienții acum, pe noua platformă dedicată care centralizează toate ofertele din piață. Car locator poate fi accesat chiar aici.