Evenimentul de lansare va oferi audienței informații despre povestea companiei, planurile acesteia pentru piața locală, precum și portofoliul de produse creat special pentru România. Totodată, cei care privesc evenimentul au șansa să câștige un smartphone OPPO Reno3 Pro 5G în cadrul unui concurs derulat pe pagina de Facebook a brandului.

Urmăritorii evenimentului vor descoperi inovațiile integrate în mult produsele ce vor fi disponibile la nivel local (compania a realizat un parteneriat cu operatorul telecom Vodafone și va vinde prin intermediul acestuia la nivel european telefoanele sale), dar și modalitățile prin care acestea pot aduce o schimbare reală în viața fiecărui utilizator.

Așadar, fie că sunt la curent cu toate noutățile din domeniul tehnologiei, că sunt creatori de conținut care caută întotdeauna cele mai bune gadget-uri care să le pună în valoare creativitatea, sau pur și simplu își doresc să descopere un brand nou, utilizatorii români au toate motivele să urmărească evenimentul de lansare OPPO, mai ales fiindcă, după încheierea acestuia, vor putea câștiga un smartphone de ultimă generație, OPPO Reno3 Pro 5G.

Concursul va fi organizat pe pagina de Facebook a brandului, iar participanții vor trebui să răspundă corect la întrebările de concurs pentru a putea câștiga telefonul prin tragere la sorți.

Evenimentul online poate fi urmarit pe 3 iunie, începând cu ora 19:00, accesând link-ul https://www.oppo.com/ro/events/lansare/.

Pe 18 mai, OPPO și Vodafone au anunțat un parteneriat prin intermediul căruia smartphone-urile producătorului chinez vor fi vândute în magazinele europene, fizice și online, ale operatorului telecom.