UPDATE: PC Garage și-a actualizat oferta de Black Friday 2019 și am scris aici despre ce laptopuri, componente și ce sisteme de gaming are în ofertă. Campania de reduceri de prețuri va începe în noaptea dintre 14 și 15 noiembrie.

Produsele sunt așezate pe categorii precum: Laptop & Soft, Sisteme & Monitoare, Gaming, Componente, Mobile, TV&Audio, Periferice & Rețelistică, Electrocasnice și Hobby. Există și o secțiune specială cu promoțiile zilei.

Printre produsele al căror preț au scăzut destul de mult se numără acest procesor Ryzen 5 1600 pe care-l poți achiziționa de aici. Nu este de ultimă generație, dar poate fi folosit cu succes în toate jocurile din prezent. Eu, personal, dețin un procesor Ryzen 5 1500x și oferă o performanță foarte bună și în jocuri noi precum The Outer Worlds, Call of Duty Modern Warfare sau FIFA 20.

Ryzen 5 1600 are un procesor cu șase nuclee și 12 fire de execuție și suportă până la 64 GB memorie RAM. Are un preț foarte bun și-l recomand.

Un alt produs la reducere de Black Friday 2019 la PC Garage cu un raport de preț/performanță bun este monitorul LED Acer Gaming KG251QF de 24 de inci. Acesta are o rezoluție Full HD cu un timp de răspuns foarte bun, de 1 milisecundă, și cu o rată de refresh excelentă de 144 Hz. Este ce ai nevoie dacă vrei să faci gaming și-l poți cumpăra de aici.

Rămânem în lumea jocurilor și-ți recomand să te uiți peste acest kit de periferice de gaming. Ai un pachet format dintr-un mouse Corsair K55 RGB, o tastatură M55 RGB Pro și un mousepad. Toate au lumini RGB dacă vrei un setup iluminat, dar daca nu vrei află că poți să le oprești și pachetul are o reducere de 40% și-l poți cumpăra de aici.

Dacă ai nevoie de un sistem gata format atunci ai putea să iei sistemul Gaming Omega ce are un procesor Ryzen 5 2500x, 16 GB DDR4, un SSD de 960 GB și o placă video GTX 1660 Ti 6 GB. Poți achiziționa computerul de aici.

Ies din sfera computerelor și-ți prezint un telefon Xiaomi Mi 9T cu procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Bateria este de 4000 mAh și are trei camere pe spate (48 MP + 13 MP + 8 MP). Camera frontală este una de tip Pop-Up și designul telefonului este unul elegant, iar prețul promoțional e bun. Cumpără Xiaomi Mi 9T de aici.