Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

PC Garage organizează Black Friday anul acesta în aceeași dată cu celelalte magazine online mari și are oferte pentru pasionații de gaming, așa cum ne-am obișnuit de la retailerul online.

Pe PC Garage vor fi 800 de sisteme de gaming, 2.300 de plăci de bază, 2.800 de procesoare, 3.000 de SSD-uri, 1.300 de monitoare și 2.500 de televizoare LED.

Monitor LED LG 34UM68-P, 34 de inci

Monitorul acesta este perfect pentru adevărații pasionați de gaming, dar și pentru cei care fac editare foto și video. Vorbim de un monitor wide, de 34 de inci, cu ecran curbat. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde, iar rezoluția este Full HD. Monitorul poate fi achiziționat la PC Garage de la acest link cu o reducere bună.

Reduceri monitoare - LG 29UC88-B, 29 de inci

Un alt monitor LG pentru gaming este de data aceasta un pic mai mic, doar 29 de inci, dar tot cu o rată de refresh de 5 milisecunde, o rată de refresh orizontală de 30-90 kHz și o rată de refresh verticală de 40-75 kHz. Are două mufe HDMI și una display port. Este reglabil pe înălțime și e fabricat din materiale de calitate. Dacă vrei să folosești sunetul nativ, totuși, recomandarea noastră e să iei căști, să nu te bazezi pe el. Reducerea la PC Garage e disponibilă aici.

BenQ Zowie XL1411, 24 de inci

Dacă nu ai un birou uriaș pentru monitoare curbate, avem și variante mai compacte. Are o rată de fresh de 144 de Hz, e foarte bun în gaming și monitorul reușește să nu reflecte lumina, fiind mat. E foarte bun în zona de gaming, dar ca să vă uitați la filme sau la conținut multimedia veți fi nevoiți să îl ajustați din setări. Îl poți cumpăra de aici.

PC Garage Black Friday - Dell P2417H, 23,8 inci

E un monitor, atât pentru conținut multimedia, birou sau jocuri, ajustabil pe înălțime și cu un suport stabil. Rezoluția e Full HD, rata de refresh este de 60 Hz. Panelul IPS permite unghiuri de vizualizare foarte bune. Îl cumperi de aici.

AOC Gaming G2460VQ6

Un nou monitor pentru cei care fac din gaming o pasiune și o meserie. Rata de refresh e de 75 de Hz, ceea ce arată că gaming-ul este principalul său scop, are și blue light reducer și Free Sync. Combinația de culori - roșu cu negru - este spectaculoasă și arată bine pe biroul unui pasionat. La prețul său este unul dintre cele mai avantajoase de pe piață și îl găsești la PC Garage la acest link.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.