Acest sistem are la bază un algoritm de potrivire a anunțurilor gândit astfel încât să poți identifica cele mai potrivite oferte online.

“Credem că majoritatea tranzacțiilor de zi cu zi dintre oameni au un puternic impact social care este adesea trecut cu vederea deoarece este dificil de măsurat. De aceea, după multe cercetări, am creat un sistem care să permită utilizatorilor noștri, atunci când sunt în căutarea unei camere de închiriat sau a unui coleg de apartament, să găsească rapid cele mai bune oferte online. Oferte care să se potrivească bugetului și confortului lor, dar poate mai important, să se potrivească în special presonalității lor și preferințelor lor sociale. Printr-o metodă unică de navigare a pieței românești de anuțuri din categoria Caut coleg de apartament, utilizatorii PerfectKLIK au acum șansa de a găsi cele mai bune camere de închiriat, dar în același timp, ei vor putea să selecteze și cei mai potriviți colegi de apartament, bazându-se pe un set detaliat de informații incluse în anunțurile de pe platforma noastră”, spune Jon Elvestad, CTO-ul PerfectKLIK.

Versiunea actualizată a aplicației și a algoritmului de potrivire a anunțurilor sunt acum integrate pe platforma perfectklik.com.

PerfectKLIK Indie Studio își are sediul în Roman, județul Neamț. Compania a fost inaugurată în primăvara anului 2018 printr-un parteneriat româno-norvegian și la scurt timp echipa a lansat platforma PerfectKLIK, unica platformă online dedicată economiei de acces din România.

În vara anului 2018 echipa a integrat prima aplicație de pe platformă, dedicată găsirii camerelor de închiriat sau a colegilor de apartament, iar pentru începutul toamnei lui 2018 își propune să lanseze aplicația dedictă închirierilor de proprietăți. În plus, echipa lucrează la dezvoltarea unei noi aplicații ce se bazează tot pe principiul economiei de acces, ce va fi dedicată diferitelor tipuri de servicii, cum ar fi mici reparații în locuințe, servicii de baby-sitting sau realizarea de cumpărături pentru persoanele cu mobilitate redusă.