Clinica își începe activitatea astăzi, 9 noiembrie, urmând standardul de servicii al rețelei care cuprinde toate specializările, precum și imagistică și chirurgie.

Investiția realizată până în prezent pentru one-stop-shop-ul de la Londra a fost de 400.000 lire sterline și a fost susținută din suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Noua clinică din Londra, situată pe Str. Widegate, nr.22-23, E1 7HP și a cărei amenajare a durat 4 luni, are 4 cabinete complet echipate și un centru de radiologie cu aparat 3D. Echipa locală, în formare, numără 12 persoane, dintre care 6 medici și 3 asistente, și este pregătită pentru a le oferi pacienților toate opțiunile de tratament în condiții de maximă siguranță, accentul fiind pus, ca în clinicile din țară, pe multidisciplinaritate și utilizarea tehnologiilor disponibile.

Principalele linii de servicii vor fi: implanturi dentare, dinți ficși într-o zi, estetică dentară, aparate dentare, albire dentară profesională, chirurgie orală, tratament parodontită, radiologie digitală. Managerul de clinică va primi, de asemenea, sprijin operațional și din România, întreaga echipă de peste 350 de specialiști fiind disponibilă pentru a simplifica procesul de dezvoltare.

”Stomatologia românească are, în prezent, un standard de excelență în serviciile și experiența oferite pacienților. Profesionalismul, competențele, adopția ultimelor tehnologii, cazuistica și deschiderea antreprenorială ne plasează la un nivel cel puțin egal cu al oricărei țări dezvoltate. Am dorit să exportăm rețeta care a stat la baza dezvoltării noastre - servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe – către piețe cu potențial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiție internațională. Avem oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiștii noștri alături de cei din Marea Britanie și de a construi pentru binele pacienților. În aceeași măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în țară.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași) și o clinică la Londra, având 96 de cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5000 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 118 medici și 5 specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

În octombrie 2020, Clinicile Dentare Dr. Leahu a lansat Yummy Galaxy, singurul joc pentru copii care oferă recompense în lumea reală – consultații gratuite și produse pentru prevenția dentară a copiilor. Jocul extinde universul de poveste al Academiei Spațiale Dr. Leahu, prima clinică specializată pentru copii, cu sistem de gamification - concept special creat pentru copii, bazat pe experiența digitală, care îmbină distracția și sănătatea dentară și care poate fi regăsit în toate Clinicile Dentare Dr. Leahu din țară. Jocul este disponibil gratuit pe Apple AppStore și Google Play.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori București.