Producătorul român de ceasuri inteligente Vector Watch plănuiește să se extindă în regiune în următoarea perioadă și lansează noi feature-uri pentru utilizatori. Rareș Florea, director comercial pentru regiunea Europa Centrală și de Est a vorbit despre aceste planuri la evenimentul ecomTEAM organizat de wall-street.ro.

Screen Shot 2016-04-11 at 12.22.07

Rareș Florea a anunțat piețele pe care se extinde Vector Watch în perioada următoare. Momentan, compania fondată de Andrei Pitiș și care a primit finanțare de 5 milioane de euro acum câteva luni a ajuns în Ungaria. „Am început parteneriatul cu eMAG pentru a vinde în Ungaria. Când intrăm într-o piață, acordăm exclusivitate pentru o perioadă limitată de timp pentru un partener important. Produsul a fost primit bine, pentru că are un design mai clasic. Piața din Ungaria nu cere ceva foarte tech, avangardist. Am ales natural eMAG, datorită forței pe care o au în Ungaria“, a spus Rareș Florea.

„Urmează o extindere agresivă, dar condiționată de partea de localizare. Nu putem să vindem ceasul în Rusia, dacă nu avem notificările în chirilică. Când vom redesena caracterele, vom localiza și aplicația și putem să mergem live atât în Bulgaria, cât și Ucraina, Rusia, Turcia, iar pe termen mediu, avem regiunea mai apropiată - Serbia, Croația, Polonia“, a mai spus directorul comercial de la Vector.

Când vom redesena caracterele, vom localiza și aplicația și putem să mergem live atât în Bulgaria, cât și Ucraina, Rusia, Turcia

De asemenea, Vector a adăugat noi caracteristici. „Începând de săptămâna aceasta, toți posesorii de Vector Watch vor putea să-și creeze o proprie față a ceasului. Îți vei putea uploada o poză. Am vrut să venim în întâmpinarea dorinței clienților. Poate pentru cei care vor să facă un cadou de Paști pentru persoana iubită, pot oferi un ceas cu o astfel de imagine“, a explicat Rareș Florea.

Mai multe puteți vedea în interviul video de pe wall-street.ro.