Ne plac podcast-urile pentru că poți să le asculți în mașină, în pauza de masă sau noaptea, înainte să adormi. Poți afla multe lucruri interesante, iar unele despre antreprenoriat sunt cu adevărat obligatorii dacă nu vrei să faci greșeli repetate. În plus, dacă vrei să ai motivație și atunci când faci sport, sunt o alternativă interesantă.

Cei de la „Inc“ au o listă mai mare de podcast-uri, dar le-am selectat pe cele care sunt cu adevărat de urmărit.

HBR Ideacast

E făcut de cei de la Harvard Business Review, una dintre revistele de antreprenoriat pe care le recomandăm. Are interviuri cu antreprenori mari, gânditori, filosofi sau coaches. Vorbește despre schimbări organizaționale, leadership, productivitate, media și inovație.

The Growth Show

Creșterea unei companii e esențială în lumea startup-urilor, acolo unde investitorii sunt în căutarea unor investiții care să li se întoarcă de 10-50 de ori. Acest podcast e făcut de cei de la HubSpot și vorbește cu oameni care au trecut prin companii cu creșteri fulminante. Interviuri recente au fost cu Julie Zhuo, VP de design la Facebook, cu șeful de marketing de la Slack, Bill Macaitis sau cu fondatorii unor startup-uri hot din ultima perioadă.

ConversionAid

Dacă faci produse din zona software sau online, acesta este podcast-ul pe care trebuie să-l urmărești dacă vrei să afli cum să convertești și să ai mai multe vânzări.

From Scratch

E produs de NPR și vorbește cu antreprenori și lideri care au crescut companii de la zero, cum ar fi fondatorii Kickstarter, Partners in Health sau PayPal.

Linking into Sales

Te va ajuta să-ți crești cunoștințele de vânzări, vei afla cum să te folosești de social media și cum să interacționezi cu posibilii tăi clienți.

Foto - Flickr