„Facem această ofertă cu gândul la cei care au rude sau prieteni în străinătate și vor să le trimită un cadou de sărbători. Vrem să contribuim în acest fel la momentele de bucurie pe care le merită cu toții”, explică reprezentanții companiei.

DPD România avea oricum cele mai bune servicii de livrări internaționale, rapide și în siguranță, și totodată cele mai bune prețuri la expedierile internaționale de colete.

În afară de preț, mai spun reprezentanții companiei, există un avantaj importat atunci când trimiți colete în străinătate prin intermediul DPD România: curierul vine să ridice coletul acolo unde îi spui tu și îl livrează oriunde îi spui tu să-l ducă. De exemplu, acasă la destinatar. În acest fel, nici expeditorul, nici destinatarul nu e nevoie să meargă într-o autogară, într-o parcare sau la vreo benzinărie de pe marginea autostrăzii.

Lista țărilor către care expedierea unui colet de cel mult 3 kilograme costă 50 de lei (+TVA): Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

DPD România face parte din DPDgroup, rețeaua europeană nr. 1 de curierat rutier, cu o experiență de 40 de ani, având cea mai vastă conexiune de transport rutier din Europa și o rețea internațională eficientă, cu peste 800 de locații europene. Iar aceasta este o garanție în plus a faptului că fiecare colet livrat prin DPD România ajunge în siguranță la destinație chiar dacă, în vreme de pandemie, accesul persoanelor poate fi restricționat în unele zone sau țări.

Pentru mai mult de 4 colete, solicitați o ofertă pe international@dpd.ro.