Nu e nimic rușinos, dar Pornhub s-a gândit că este nevoie să faciliteze evitarea cenzurilor naționale și păstrarea confidențialitatea istoricului din browser-ul utilizatorilor, așa că a lansat propriul serviciu de rețea privată virtuală VPN pentru a oferi utilizatorilor o mai bună securitate și trafic nelimitat, care funcționează pe mobil și pe desktop.

VPNHub este disponibil pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Versiunile mobile oferă o platformă gratuită, care acceptată reclame, și nu obligă utilizatorii să își facă un cont. Din păcate, aplicația este limitată la un proxy din SUA, așa că utilizatorii nu pot opta pentru noduri alternative în alte părți ale lumii, scrie TNW.

Pentru utilizarea serviciului desktop, este nevoie de un cont premium, care vine cu o perioadă de probă gratuită timp de șapte zile. După asta, utilizatorii pot alege între pachetul de 13 dolari / lună sau un abonament anual de 55 de dolari.

Abonații au, de asemenea, acces la mai multe opțiuni de locație, viteză mai mare și nu apar reclame în aplicație. Serviciul este disponibil în toată lume, cu excepția țărilor pe lista de interdicție companiilor americane pentru afaceri, inclusiv Myanmar, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria.