Tarifele pentru iPhone X la Telekom România sunt următoarele: 5.300 de lei fără abonament, iar cu abonamentul Mobil 45 prețul este 3.200 de lei. La Vodafone, noul smartphone costă 5145 de lei la liber și 2985 de lei la abonament de 45 de euro. Cei de la Orange au iPhone X pe site, dar nu se mai află în stoc și nu știm la ce prețuri ar ajunge acesta. eMAG vinde versiunea cu 64GB la 5.400 de lei, iar la Quickmobile prețul ajunge la 5.300, adică mai ieftin.

Prețurile pentru versiunea de 256 de GB depășesc lejer 6.000 de lei, iar telefoanele vor ajunge la clienți pe 3 noiembrie.

---

Vodafone a lansat rețeaua Supernet 4,5G care promite viteze de streaming video mai mari, lățime de bandă mai bună și securitate sporită.

Vodafone Supernet 4.5G este prima retea mobila care a demonstrat viteze de download in jurul valorii de 800Mbps utilizand un smartphone lansat comercial. Lansarea 4.5G este promovata printr-o campanie de comunicare care include jocul mobil „RaceReady Vodafone”, ce ofera lectii de condus defensiv pe Transfaragasan pentru toti utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur.

Reprezentanții companiei susțin că 4,5 G este puntea de legătură dintre 4G și 5G.

---

Piața tabletelor se micșorează de la an la an, dar încă există nișe care pot fi exploatate de către producători. Samsung țintește segmentul de business cu o tabletă rezistentă și plină de funcții.

Galaxy Tab Active2 integrează datelor biometrice, modul multi-window şi capablităţile stylusului S Pen într-un corp solid, făcut să reziste la mediile extreme, la apă și la șocuri. Tableta ar trebui să fie suficient de rapidă încât să reziste la majoritatea sarcinilor, dar display-ul are o rezoluție destul de scăzută.

Nu se știe exact la ce preț va ajunge tableta pe piață, dar abordarea Samsung este una interesantă.

---

Review-ul săptămânii a fost pentru Moto G5S Plus, iar dacă l-ați ratat, îl găsiți în Link.