Cunoscutul jurnalist Evan Blass, care oferă informații în exclusivitate înainte de lansarea telefoanelor, a publicat prețurile pentru Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+. Așa cum ne așteptam, vor fi piperate, la nivelul de iPhone X.

Potrivit informațiilor publicate pe Twitter de Evan Blass Galaxy S9 va costa 841 de euro, iar Samsung Galaxy S9+ va costa 997 de euro. Ceea ce înseamnă că vom vedea în România telefoanul cel mai scump în jurul prețului de 5.000 de lei. Cu toate acestea, nu credem că se va ajunge la prețuri absurde, așa cum a fost cazul iPhone X, care se vindea și cu 6.500 de lei.

Urmărește-ne aici sau pe Facebook ca să afli informații în premieră de la Mobile World Congress Barcelona.

Cum arată Samsung Galaxy S9

Tot Evan Blass a publicat și poze cu telefoanele. Samsung S9 are o dimensiune a ecranului de 5,8 inci, iar S9 + va avea 6,2 inci. Se vehiculează că acestea vor veni în mai multe variante de culori: Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple și Titanium Gray.

Pare să se confirme și zvonul că Samsung S9 + va primi o cameră dublă de 12 megapixeli și va putea să aibă un f de 1,5 și 2,4 de inci, cel mai probabil similară cu cea de la Galaxy Note8.

Galaxy S9 va avea 4 GB memorie RAM și 64 GB capacitate de stocare, iar S9 + va avea 6 GB memorie RAM și, respecitv, 128 GB.

Samsung va păstra bateria telefonului de 3.000 de miliamperi, care va avea o eficiență mai bună, datorită faptului că i-au fost îmbunătățile chipseturile.

Potrivit unei invitații oficiale, în România, Samsung Galaxy S9 va fi lansat pe 6 martie, putând fi achiziționat la precomandă. La nivel global, Galaxy S9 va putea fi precomandat începând cu 1 martie, iar în magazine va ajunge, cel mai probabil, undeva la jumătatea lunii, potrivit celor mai recente zvonuri.

Ecranul va avea 5,8 inci și va avea o calitate Quad HD cu aspect 18 pe 9. Toată lumea așteapta și senzorul de amprentă sub ecran, fără butonul din spate sau din față, dar designul arată că nu va fi implementat.