Una dintre cele mai interesante tehnologii aduse de companie este PaperLab. Este primul sistem de fabricare a hârtiei în birou prin procesare uscată din lume. PaperLab este capabil să producă mii de coli de hârtie reciclată pe zi din deșeuri de hârtie mărunțite, în condiții de siguranță, cu ajutorul unui proces uscat.

PaperLab este ideal pentru firmele care au nevoie să distrugă în condiţii de siguranţă informaţii confidenţiale şi să recicleze hârtie într-un mod ecologic şi sustenabil. Totodată, companiile vor putea utiliza PaperLab pentru a produce hârtie de dimensiuni, grosimi și texturi diferite, de la hârtie de birou până la hârtie pentru cărți de vizită şi hârtie colorată.

”Prezentăm în premieră în Europa sistemul PaperLab, primul sistem din lume de fabricare a hârtiei în birou, folosind deșeuri de hârtie mărunțite, în condiții de siguranță, prin procesare uscată, care poate produce mii de coli de hârtie reciclată pe zi. Pe lângă PaperLab și roboții dansatori sincronizați, avem o gamă largă de soluții pentru mediul business, utilizatori casnici și piețe de nișă”, a declarat Robert Clark, vicepreședinte al Epson Europe.

La CeBIT 2017, Epson a adus și gama de proiectoare instalabile pentru mediul de business, inclusiv EB-L25000U, proiectorul laser 3LCD cu cea mai mare luminozitate de pe piaţă. Vizitatorii au putut vedea ochelarii inteligenți BT-350. Aceştia au fost concepuți pentru a oferi experiențe captivante și utile în multiple scenarii de utilizare: utilizatorii pot fi prezenți virtual într-o sală de muzeu sau de concert în timp ce primesc informații, pe ecran, despre operele expuse. Un alt scenariu în care sunt folosiți ochelarii este explorarea zonelor industriale sau de construcții - utilizatorii pot explora aceste spații în timp ce primesc informații de context și conținut interactiv.