Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Quickmobile face Black Friday în aceeași zi în care sunt și ceilalți comercianți mari, iar retailerul din Baia Mare este cunoscut pentru telefoanele rare pe piața din România și accesoriile de calitate.

Am decis să facem o listă de terminale pe care le recomandăm din oferta celor de la Quickmobile, ca să știi ce să alegi.

Quickmobile Black Friday - iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus este un telefon bun și astăzi, chiar dacă au mai apărut și iPhone 8 sau iPhone X. Dacă de Black Friday vrei să faci niște economie, poți să cumperi acest terminal de la Quickmobile. Vorbim de varianta cu 256 de GB capacitate de stocare, ca să fii asigurat și 3 GB de RAM. De Black Friday la Quickmobile cumpără și o husă ca să îl protejezi. Poți să-l cumperi de aici.

Xiaomi Mi Mix

E un telefon cu adevărat spectaculos pentru cei care vor un ecran infinit. Partea superioară este numai ecran, fără niciun breton ca la iPhone X, iar în partea inferioară ai doar camera pentru selfie-uri frontale, așezată mai ciudățel. Ecranul e de 6,4 inci, ai 6 GB de RAM și o bateria uriașă de 4.400 de miliamperi. Telefonul acesta este un best buy adevărat. Îl poți cumpăra de aici.

Google Pixel

Deși a apărut acum Google Pixel 2, generația de anul trecut rămâne unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Google Pixel de 128 de GB este probabil cel mai bun Android pe care să-l cumperi. Ai 4 GB de RAM, ecran de 5 inci și o baterie de 2.770 de miliamperi, însă foarte bine optimizată. Îl cumperi de la Quickmobile de Black Friday 2017 aici.

Black Friday 2017 - HTC U11

Un telefon nedreptățit al acestui an este HTC U11. E unul dintre cele mai bune telefoane scoase, dar nu a fost foarte populare. Terminalul are 128 de GB capacitate de stocare, 6 GB de RAM și un ecran de 5,5 inci, plus o baterie de 3.000 de miliamperi. Cu ajutorul marginilor active, poți să îl strângi în mână pentru a activa diverse funcții. Îl cumperi de la Quickmobile de aici.

Huawei Mate 9 Pro

Am testat acest telefon și este excepțional (deși eu l-am spart de asfalt). 128 de GB capacitate de stocare, 6 GB de RAM și un ecran curbat de 5,5 inci, cu o baterie de 4.000 de miliamperi. E un telefon destul de ieftin pentru ceea ce oferă și are un Android destul de curat pentru ceea ce ne-a obișnuit Huawei. Poți găsi link-ul său aici.