Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Catalogul cu produse la reducere la Flanco de Black Friday 2017 vine la scurt timp după primele 10 oferte ale eMAG. În perioada 17-19 noiembrie, Flanco își va actualiza oferta de Black Friday cu noi produse cu reduceri de până la 80%, în toate magazinele din țară și pe www.flanco.ro.

Atașat puteți găsi catalogul Flanco, special creat pentru reducerile din rețeaua de 124 de magazine, valabile în perioada 17-19 noiembrie. Pe flanco.ro, retailerul va da startul ultimului weekend de Black Friday astăzi, la miezul nopții. Cu toate că cei de la Flanco au anunțat că vor da drumul la miezul nopții, întreaga ofertă de Black Friday 2017 activă până la miezul nopții poate fi văzută și accesată aici.

Printre reducerile absolute se numără - aspiratoare, smartphone-uri și imprimante multifuncționale de la 99 lei, televizoare LED de la 199 lei, frigidere, aragazuri și mașini de spălat rufe de la 499 lei, laptopuri de la 699 lei.

UPDATE: Acesta este întreg newsletterul eMAG, disponibil CHIAR AICI. Oferta va fi disponibilă AICI.

Câteva produse din catalogul Flanco de Black Friday 2017

Televizorul Samsung 4K UHD cu diagonală de 138 de centimetri va fi redus cu 2.300 de lei, de la 6.999 de lei. Este un televizor care le are pe toate și care le face pe toate, ideal pentru cei care vor să-și transforme sufrageria într-un veritabil cinematograf. Este un televizor pe care nu vei simți nevoia să-l schimbi prea curând și îl vei putea cumpăra la oferta Flanco de Black Friday de aici.

Samsung Galaxy S7 va avea o reducere considerabilă, de 600 de lei, și un preț final de 16999 de lei. Smartphone-ul încă are caracteristici de top și va putea fi găsit, după ora 0.00, de aici.

Un laptop bun la reducere de Black Friday 2017 la Flanco va fi un model de la Lenovo cu procesor Intel Core i3. Prețul e redus cu 600 de lei, iar laptopul va putea fi achiziționat de aici.

Consultați mai jos întreg catalogul de reduceri Flanco de Black Friday 2017:

Catalog Black Friday 2017 Flanco by Octavian Palade on Scribd

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.