Noua gamă de produse Pro are printre caracteristici conectivitate wireless cu multiple dispozitive, durată de funcționare extinsă și un nivel de zgomot redus. Primele produse din această gamă le-am testat și noi, iar review-ul îl poți citi aici.

În condițiile în care munca de acasă devine din ce în ce mai răspândită, tastaturile și mouse-urile de înaltă calitate au un rol crucial în creșterea productivității și asigurarea unei experiențe de utilizare lină și rapidă. Noua gamă de periferice Pro dezvoltată de Razer include cele mai noi tehnologii din domeniul hardware și software, garantate de experiența Razer de a produce dispozitive de gaming pentru profesioniști.

Razer Pro Click Mini

Mouse-ul Pro Click Mini a fost conceput să-și facă loc fără probleme în orice geantă, servietă sau rucsac, pentru a putea fi folosit oriunde. Bazat pe switch-uri tactile, silențioase și garantate până la 15 milioane de acționări, Pro Click Mini asigură un nivel ridicat de productivitate cu un nivel redus de zgomot.

Utilizabil cu până la trei dispozitive prin Bluetooth și cu un al patrulea folosind adaptorul de 2.4 GHz, mouse-ul Pro Click Mini poate fi folosit pentru a controla mai multe dispozitive fără să fie nevoie de trecerea prin procedeul de pair/unpair.

Noua rotiță Razer HyperScroll, introdusă pe Basilisk V3 (review aici) are două moduri de funcționare, Free-Spin și Tactile, care asigură o navigare ușoară a documentelor și paginilor web de dimensiuni mari, în timp ce funcția de 4-way tilt-click ușurează procesul de scroll pe orizontală. Cu șapte butoane complet programabile, Pro Click Mini este un mouse versatil, capabil să facă față la multiple aplicații, fiind alegerea ideală pentru sarcinile de birou.

Razer Pro Type Ultra

Rafinat și îmbunătățit pe baza feedback-ului oferit de comunitatea de fani, Razer Pro Type Ultra reprezintă următoarea generație a tastaturilor Razer Pro, oferind o experiență de tastare mai silențioasă și mai luxurioasă în spațiul de birou. Cu switch-uri mecanice silențioase, garantate pentru până la 80 de milioane de acționări, tastele dispun de un înveliș soft-touch plăcut la atingere, pentru maximum de confort pe tot parcursul zilei. Suportul de încheieturi moale este capitonat cu piele sintetică.

Cu suport pentru conexiune prin Bluetooth sau Razer HyperSpeed Wireless, tastatura Pro Type Ultra poate fi conectată simultan la până la patru dispozitive, comutarea între ele putând fi realizată printr-o simplă apăsare de buton. Cu o durată de funcționare de peste 200 de ore și posibilitatea de a o folosi pe durata încărcării bateriei, Pro Type Ultra este cea mai bună alegere pentru orice birou modern.

Atât Pro Type Ultra, cât și Pro Click Mini vin la pachet cu Razer Productivity Dongle, fiind posibilă conectarea ambelor dispozitive la un singur dongle, eliberându-se astfel un port USB, fără a compromite experiența de utilizare fără sacadări și întârzieri garantată de tehnologia Razer HyperSpeed Wireless.

Noua gamă de produse este completată de Pro Glide XXL, un mouse mat flexibil care acoperă întreaga lungime a biroului, ce are o suprafață texturată realizată dintr-o țesătură foarte densă, ce permite atingerea unei performanțe superioare de tracking, dar și cu o bază din cauciuc de înaltă densitate.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Pro Click Mini are un preț de 90 de euro și este disponibil acum pe Razer.com și în magazinele partenere, mousepadul este și el disponibil la un preț de 35 de euro, iar tastatura Pro Type Ultra va fi disponibilă cândva spre finalul acestui an la un preț de 170 de euro.