realme C21 are o cameră principală de 13 MP cu zoom pana la 4x și suport PDAF autofocus. C21 oferă detalii și culori vii. Camera selfie dispune la rândul ei de AI, Beauty Mode, HDR, Portrait și numeroase filtre moderne perfecte pentru tineri.

Telefonul oferă un ecran generos de 6.5 inch cu o rezoluție HD+. Integrează discret camera foto frontală într-un notch de tip mini-drop, iar marginile ecranului sunt reduse pentru a oferi un raport corp-ecran de 89.5% și un format 20:9, mult mai prietenos cu utilizatorul și mai confortabil de utilizat pentru gaming, conținut video sau rețele de socializare.

De asemenea, dispune de procesorul MediaTek Helio G35, un procesor de gaming accesibil realizat pe 12nm ce funcționează până la 2.3GHz, cu tehnologie HyperEngine care va oferi o experiență de gaming deosebită în segmentul său de preț. Conform laboratoarelor realme, unde au fost testate riguros, C21 oferă 47 de zile de stand-by. De asemenea, cu funcția Super Power Saving Mode, cu doar 5% baterie poate oferi 1.41 ore de WhatsApp, 1.36 ore de Youtube sau 4.78 ore de Spotify.

realme C21 integrează un senzor de amprentă poziționat pe partea din spate, foarte rapid și precis, care va oferi extra protecţie. Telefonul dispune, de asemenea, și de deblocare facială.

C21 dispune de un slot de card pentru doua cartel SIM și un card microSD până la 256GB. Telefonul poate folosi simultan doua cartel SIM și un card de memorie. Telefonul este disponibil în două culori, Cross Blue și Cross Black.

realme C21 va fi disponibil din data de 12 mai la prețul de 499 de lei în versiunea de 3GB RAM și 32GB stocare sau 649 de lei în versiunea de cu 4GB RAM și 64GB memorie.