Când caloriferele sunt doar amorțite, iar temperatura din casă este departe de ceea ce ar trebui să însemne confort termic, ne reimprietenim cu șosetele din lână croșetate de o bunica, redescoperim pulovere sau veste vechi care nici măcar nu ne mai plac, dar care măcar țîn de cald, și uneori ne gândim serios dacă nu ar trebui să ne punem și ceva pe cap. Stop! Acasă trebuie să te simți bine, confortabil, să te relaxezi, nu să te infofolesti aproape la fel că pe stradă în toiul iernii. Iar soluția cea mai bună poate fi, pentru oricine, un aparat de aer condiționat.

Produse de calitate fabricate în Europa

Nu este nevoie să investeșți într-o centrală termică, ale cărei costuri sunt foarte ridicate și a cărei instalare poate dura destul de mult în plin sezon rece. Un aparat de aer condiționat Daikin de la Climatico poate fi investiția smart de care ai nevoie pentru a află, în sfârșit, ce înseamnă confortul termic.

Produse de calitate fabricate în Europa, aparatele de aer condiționat Daikin îmbină tehnologia de ultima generație cu un design elegant, iar raportul calitate preț este unul excelent.

În plus, costurile generate de folosirea lor vor fi unele reduse și mult mai eficiente decât dacă achiziționezi sisteme diferite pentru încălzire și răcire; cu un aparat de aer condiționat Daikin vei putea spori confortul termic al locuinței în sezonul rece, iar la vara te vei bucură de o temperatura deosebit de plăcută în propria casă, cu ajutorul aceluiași dispozitiv.

De ce să cumperi aparate de aer condiționat Daikin de la Climatico

Cu o experiență vastă pe piață aparatelor de climatizare, Daikin oferă produse de înalta calitate și soluții de climatizare pentru orice mediu - rezidențial, comercial sau industrial. Soluțiile sunt bazate pe o tehnologie proprie, dezvoltată încă din 1924! Deci, de aproape un secol Daikin a rezistat pe piață sistemelor de aer condiționat și climatizare, inovand în permanentă, creând produse și soluții de înalta calitate și durabile, pentru utilizatori din întreagă lume. Asta trebuie să însemne ceva, nu?

De ce să cumperi de la Climatico, Home Comfort Expert Daikin? Aici experiență cumpărării unui aparat de aer condiționat este una completă, care satisface toate nevoile clientului. Beneficiezi de suport prin chat și telefonic pentru a face cea mai bună alegere pentru confortul dorit. Pe lângă excelentul raport calitate-preț, vei beneficia de sfaturi și răspunsuri la toate întrebările pe care s-ar putea să le ai atunci când vrei să faci alegerea potrivită.

Dacă nu știi de ce ai nevoie, poți face o vizită în showroom-ul online Climatico și poți urmări review-urile video, pentru a-ți face o idee mai bună despre produsele pe care le cauți. Specialiștii Climatico te vor ghida în căutarea ta și îți vor explică dacă ai nevoie de un sistem sînge split (o unitate exterioară, o unitate interioară) sau mulți split (o unitate exterioară, cel puțîn două unități interioare), care este diferența dintre ele și care sunt avantajele fiecăruia; ți se vor oferi informații despre cum să alegi capacitatea aparatului de aer condiționat și despre performanță energetică, astfel încât climatizarea să fie una eficientă și să nu alegi sisteme subdimensionate sau supradimensionate.

Climatico oferă, totodată, servicii de montaj, service și mentenanță pentru produsele achiziționate, așa că vei scapă de bătaia de cap pe care o poate genera o nouă căutare, după achiziție.

Comandă este extrem de ușor de plasat, iar serviciile vor fi executate prompt de profesioniști în domeniu, cu experiență de peste 10 ani în domeniu și pregătiți să răspundă și celor mai exigențe cerințe ale clienților. Climatico pune accent pe a oferi servicii complete și de calitate, prin garantarea alegerilor corecte pentru nevoile lor, prin livrare rapidă, montaj de calitate și prețuri imbatabile. Certificarea Daikin Home Comfort Expert confirmă faptul că Climatico este un reper de excelență în domeniul serviciilor de climatizare din România.