eMAG a lansat campania de reduceri de Paște și taie semnificativ din prețuri, chiar și la jumătate. Dacă vrei să îți cumperi un televizor smart cu diagonală mare, dar la un preț mult mai mic, acum este momentul potrivit. Vezi aici și alte câteva recomandări de electrocasnice mari și mici la jumătate de preț.

Televizor OLED Smart LG 4K Ultra HD - 139 cm

Televizorul inteligent asigură un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care își pot controla în mod individual luminozitatea. Procesorul inteligent Alpha7 este optimizat pentru LG OLED TV și oferă claritate cu detalii excepționale, culori intense și profunzime îmbunătățită a imaginilor. Poți să descarci conținut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de știri și alte aplicații din LG Content Store. Televizorul este redus cu 5.000 de lei și poate fi achiziționat de aici.

Televizor LED Smart Panasonic 4K Ultra HD - 123 cm

Produsele din această serie oferă un sistem de televizor inteligent sofisticat, dar ușor de utilizat. Televizoarele Panasonic acceptă mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10+, HDR10 si Hybrid Log Gamma. În plus, pentru a îmbunătăți experiența de vizionare în format HDR, Panasonic oferă și anumite funcții originale, cum ar fi cea de îmbunătățire automată a luminozității, ce reglează semnalul video ca răspuns la iluminarea ambientala din mediul de vizualizare. Acest televizor smart este redus cu 46% și poate fi comandat de aici.

Reduceri de Paște: Televizor LED Smart LG 4K Ultra HD - 177 cm

Nu am trecut pe listă doar televizoare la reducere, ci și pe cele cu diagonale de dimensiuni generoase și performante. Procesorul quad core reduce zgomotul, îmbunătățește claritatea chiar și în timpul amplificării imaginilor de rezoluție mai redusă. Tehnologia multicanal creează canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. Sistemul webOS redefinit și Magic Remote oferă acces la conținut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Televizorul smart poate fi cumpărat de aici.

Televizor LED Smart Philips 4K Ultra HD - 139 cm

Funcția Micro Dimming Pro optimizează contrastul televizorului tău, în funcție de condițiile de iluminat din cameră. DTS HD optimizează procesarea sunetului, păstrând conținutul de sunet original, astfel încât să te poți bucura de sunet mai bun prin difuzoare și de dialog extrem de clar. Printre caracteristicile speciale ale acestui televizor smart se numără accesul la aplicații, magazine video online, YouTube, poți deschide browser-ul de Internet și dispune de actualizare firmware online. Îl găsești aici.

Televizor LED Smart Samsung 4K Ultra HD - 123 cm

Televizorul smart are un designul modern și elegant. Datorită calității 4K UHD, poți vedea chiar și micile detalii din fiecare scenă urmărită. Cu o singură telecomandă poți controla totul, astfel că televizorul smart devine un hub pentru toate dispozitivele din casă. Te poți bucura de jocurile PC cu acțiune rapidă pe televizor prin Steam Link. Televizorul este în catalogul de reduceri de Paște, cu 24% mai ieftin. Îl cumperi de aici.