În rândurile de mai jos am selectat câteva electronice și electrocasnice care ne-au atras atenția. Toate ofertele eMAG și reducerile le găsiți aici, sub numele ”La mulți ani și dorințe împlinite, cu oferte reușite”.

Primele reduceri eMAG din 2018

LG G6 este unul dintre cele mai reușite smartphone-uri din 2017. Lansat la începutul anului trecut, telefonul are performanțe de top și capacități foto foarte bune, mulțumită camerei foto duble care îți permite să faci și fotografii cu unghi larg. Display-ul QHD acoperă mare parte din partea frontală a dispozitivului, lucru care îi oferă un design foarte plăcut și o formă ergonomică. Partea cea mai bună este că reducerea eMAG este foarte mare, iar telefonul poate fi cumpărat de aici.

eMAG are oferte și la televizoare, iar dacă vrei să-ți iei un TV 4K, dar nu ai un buget foarte mare, am găsit un model de la Horizon care nu te va costa o avere. Televizorul are o diagonală de 108 centimetri, fiind potrivit pentru o cameră de dimensiuni medii. Nu este smart, dar are funcții inteligente pentru sunet și pentru imagine, iar calitatea este decentă, potrivit recenziilor. Poți cumpăra TV-ul Horizon de aici.

Dacă ești interesat, mai degrabă, de un frigider, există reduceri eMAG și la acea categorie de electrocasnice. Noi am găsit o combină frigorifică de la Beko care beneficiază de o tăiere de preț considerabilă. Are dispenser de apă, clasă energetică A+ și înălțime de 201 cm. O poți găsi aici.

Iar dacă ai stat prea mult în preajma frigiderului cu ocazia sărbătorilor, poate te interesează un cântar inteligent. Am găsit unul de la Xiaomi care are un preț chiar mic pentru un astfel de dispozitiv. Se conectează la smartphone-urile cu Android și iOS. Este un gadget rudimentar, dar util, și îl poți cumpăra de aici.