Nobly POS este o soluție software de tip ePOS folosită în restaurante din Marea Britanie, SUA și Australia. Fondat în 2013, Nobly POS îl are ca CEO pe cofodonatorul George Urdea. Nobly le permite business-urilor din domeniile ospitalității să-și gestioneze mai ușor operațiunile mulțumită aplicațiilor dedicate pentru invertariere, pentru fidelizarea clienților și pentru comenzi online.

Nobly va fi integrat cu sistemele de plată ale Revolut, lucru care va permite fintech-ului să ofere soluții integrate dedicate comercianților și celor din HoReCa menite să le simplifice acestora procesele e business.

Mai exact, în urma achiziției Nobly, Revolut le va putea oferi clienților Business posiblitatea de a deschide conturi digitale, de a folosi schimbul valutar și de a emite carduri. Aceștia vor putea, de asemenea, să își gestioneze produsele mai simplu, să accepte plăți online și offline, totul din același loc, la costuri mai mici.

Revolut are planuri să extină această soluție integrată la nivel internațional. ”Echipa Nobly a creat un produs grozav și a acumulat o experiență vastă, lucruri care ne vor ajuta în misiunea de a oferi o soluție de tip one-stop-shop ce le va permite comercianților de orice fel să își gestioneze finanțele și afacerea dintr-o singură platformă”, a declarat Nik Storonsky, CEO Revolut.

George Urdea, cofondator și CEO Nobly POS a declarat că ”integrarea în Revolut ne oferă posibilități vaste de a duce experiența comerciant-client la următorul nivel, prin realizarea unei punți între datele vaste disponibile la POS și super aplicația financiară a Revolut”.

Înainte de a cofonda Nobly POS, George Urdea a lucrat ca Digital Consultant la McKinsey & Company și ca Designer și Front End Developer la Totally Money, în Marea Britanie.