Printre cele 15 echipe care au intrat în finala competiție este și un startup românesc, AntiFragile, după cum informează publicația EU-Startups. Este vorba despre o etichetă inteligentă ce permite monitorizarea de la distanță a stadiului și situației produselor pe tot parcursul procesului de transport. Unul dintre fondatori este Andrei Ene, participant la tabăra Startup Your Life de două ori și care astăzi colaborează cu FAN Courier pentru testarea soluției sale.

Dispozitivul oferă furnizorilor sau clienților posibilitatea de a accesa, în timp real, o serie de informații privind locația în care se găsesc produsele de interes. De asemenea, eticheta furnizează date ce descriu îndeosebi calitatea manevrării produselor caracterizate de un nivel ridicat de fragilitate. AntiFragile este și unul dintre startup-urile selectate la Innovation Labs.

EU-Startups Summit este un eveniment dedicat fondatorilor de startup din Europa și investitorilor, care organizează și o competiție de pitching pentru startup-uri de pe tot continentul. Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 75.000 de euro.

Participant în tabăra Startup Your Life și la Innovation Labs

Printre celelalte proiecte finaliste se mai numără un software pentru a monitoriza engagement-ul angajaților, o platformă pentru plăți, o platformă care citește și înțelege contractele, o soluție pentru procesarea depozitelor pentru chirie sau un instrument de planificare și înregistrare în agricultură.

Startup-ul își are originea la a patra ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, organizate de noi, și ne bucură să vedem că participanții la tabără încearcă prin cunoștințele de la evenimentul nostru să ajungă în piață.

Dacă și tu ai un startup sau o idee de business pe care vrei să o dezvolți, dar ai nevoie de îndrumare de la alți antreprenori și specialiști în diverse domenii utile în business, înscrie-te la tabără Startup Your Life. Încă mai sunt disponibile în vânzare biletele Early Bird. Ia-ți bilet de aici - http://bit.ly/2O9nKR5

Poți vedea cum funcționează prototipul AntiFragile în video-ul de mai jos.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.