Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, cuprinzând clienți din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia.

Printre aceștia se regăsesc nume sonore la nivel mondial, precum UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de succes din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW - Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

Atta Systems a obținut un scor de 5 din 5 stele și s-a clasat pe primul loc în categoria dezvoltatorilor de aplicații mobile și software în topul internațional realizat de recunoscutul ghid online de companii, Clutch.

Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de Atta Systems se numără Aurora - platforma realizată pentru UNICEF, care a adus echipei Atta Systems premiul „Client of the Year”, în cadrul evenimentului Gala ANIS 2020 și Medicai, unul dintre startup-urile din domeniul medtech cu cea mai accelerată creștere din Europa, care până în prezent a atras o finanțare totală de aproape un milion de dolari.

Despre Medicai poți citi pe larg într-un articol de pe start-up.ro aici.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web și mobile, Atta Systems abordează și domenii cu tehnologii de ultimă generație, dezvoltând soluții tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning și AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/Analytics (BI / BA) în domenii precum medtech, fintech sau administrație.

Odată cu inaugurarea biroului din Singapore, Atta Systems lansează și un website local, dedicat pieței din regiune: singapore.atta.systems.

În plus, compania a realizat recent un rebranding pentru a întâmpina extinderea pe continentul asiatic cu o denumire recognoscibilă, concisă și de impact.

Această denumire mizează pe simetrie, ușurința pronunției într-o varietate mai mare de limbi și are în spate o povestea neașteptată, prin care își propune să devină memorabilă.

Atta este un gen de furnici care se remarcă prin organizare și dedicare față de munca lor și care sunt recunoscute pentru sistemele lor ingenioase de comunicare. Toate aceste atribute definesc și echipa Atta Systems, care a dat dovadă de încredere, bună coordonare și comunicare, dar mai ales de înalt profesionalism și implicare față de proiectele dezvoltate pentru clienții și partenerii săi.

Atta Systems a reușit să facă față anului 2020 și să își îndeplinească planurile de dezvoltare, prin deschiderea noului birou din Singapore.

În acest an, compania își propune consolidarea activității sale de pe continentul asiatic, prin intermediul biroului din Singapore, cât și continuarea creșterii din ultimii 5 ani și extinderea sa pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.