Techsylvania 2017 se desfășoară în Cluj Napoca, între 19 și 20 iunie, iar evenimentul promite o competiție pentru startup-uri (Startup Avalanche), dar și o serie de discuții interesante pe teme ce țin de tehnologie, industria IT, ecosistemul de startup-uri locale, dar și despre finanțare și banking.

Cei care participă la Techsylvania vor putea vedea în premieră ceasul Mondaine-BT, un produs hardware creat de brandul elvețian de ceasuri Mondaine, în colaborare cu Banca Transilvania. Ceasul Banca Transilvania este un instrument de plată care va putea înlocui cardul la cumpărături, atât în țară cât și în străinătate. Ceasul BT contactless funcționează ca un card bancar și le oferă utilizatorilor acces la conturile curente în lei deschise la Banca Transilvania. Mai multe informații despre acesta vă vom oferi direct de la eveniment, unde vom face și un video live de tip hands-on.

De asemenea, pe scena Techsylvania vor fi prezenți Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, Banking pentru IMM în cadrul Banca Transilvania, și Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail.

Pe 19 iunie, de la ora 12.20, Tiberiu Moisă va discuta, alături de reprezentanții altor companii, pe tema ”Investing in the local ecosystem”.

În aceeași zi, de la ora 17.10, Gabriela Nistor va discuta despre ”Future Banking”. Directorul General Adjunct al Banca Transilvania va explica tehnologiile care sunt integrate (sau urmează a fi integrate) în serviciile băncii, despre digitalizarea sistemului bancar și integrarea tehnologiei în serviciile bancare.

Noi suntem în Cluj Napoca zilele acestea și vă ținem la curent cu cele mai importante declarații făcute pe scena Techsylvania, dar și cu vești despre startupurile din cadrul competiției Startup Avalanche.