Andrei Chivote Amărășteanu este un tânăr designer și grafician care a lansat mai multe campanii de succes pe Kickstarter. Este unul dintre cei doi oameni din spatele The Lampster, un succes răsunător care a strâns peste 1,3 milioane de dolari pe platforma de crowdfunding.

El nu s-a oprit aici și a mai lansat câteva proiecte care s-au bucurat și ele, la rândul lor, de sume importante de bani strânse tot pe Kickstarter. Cel mai recent este ghiozdanul cu două fețe, versiunea 2.0, un facelift adus unui prim proiect asemănător.

poza1

Prima variantă a strâns peste 15 mii de lire, iar acum Andrei a revenit în forță cu versiunea îmbunătățită. A reușit să strangă și aici puțin peste 19 mii de dolari, scopul de 25 de mii urmând a fi atins mai mult ca sigur. Campania actuală se încheie la 31 mai 2016.

5278b7ea4803a2a14b763c24ae3e9dac_original

2Face Backpack 2 este un rucsac lucrat manual care poate fi purtat pe oricare dintre cele două părți, cu ajutorul ajustării curelei. De asemenea, el include și un compartiment special, detașabil, destinat laptop-ului personal. Costă 285 de dolari varianta medie și 295, cea mare. Dacă alegeți să și donați pentru proiect, va fi aplicat și un discount.

Despre povestea lui Andrei, și Lampster am scris în februarie, aici.

În afară de lampă și de ghiozdan, Andrei a mai avut o campanie pe Kickstarter, The 4Style Duffel Bag by Chivote, un alt proiect ce a reușit să strângă aproape 18 mii de dolari. E o geantă asemănătoare cu ghiozdanele cu două fețe, foarte elegantă și practică de asemenea.

Pe lângă ghiozdane și genți, colecția Chivote mai cuprinde și o geantă unisex, ceva între ghiozdan și duffle bag. De asemenea, și aceasta este realizată tot manual. Și da, ai ghicit. A strans peste 20 de mii de lire.

poza2