Această inițiativă este realizată în colaborare cu Rubik Hub, o organizație de sprijin pentru startup-uri și, totodată o comunitate de mentori. Aplicația de înscriere este deschisă tuturor startup-urilor până la data de 8 decembrie 2022.

Echipele selectate vor fi invitate să participe la Growth Bootcamp, care are ca scop educarea startup-urilor în utilizarea instrumentelor și strategiilor de marketing Meta. Evenimentul, susținut de experți ai Meta și Rubik Hub, va ajuta startup-urile să își comprime curba de maturitate și le va pregăti pentru dezvoltare.

Echipele vor învăța despre:

- construirea campaniilor într-un mod care să le aducă valoare

- măsurarea în profunzime a eforturilor lor de marketing

- maximizarea eficacității anunțurilor folosind Signals for App and Web

- utilizarea unor strategii creative adecvate pentru a stimula creșterea

- cele mai bune practici pentru a maximiza eficiența

- cum să obțină cele mai bune rezultate în trimestrele următoare.

Scopul acestui program este să stimuleze startup-urile care au un potențial ridicat într-o fază incipientă și să le ofere materiale educaționale dedicate și sprijinul Meta. Growth Bootcamp face parte din efortul Meta de a se implica în ecosistemul de startup-uri din Europa Centrală și de Est aflat la maturitate, pentru a sprijini impactul economic și social pozitiv în regiune.

Growth Bootcamp este organizat în parteneriat cu Rubik Hub, o organizație cu peste 5 ani de experiență în domeniul identificării, accelerării și educării proiectelor valoroase. Hub-ul lor se ocupă de dezvoltarea și conectarea comunităților de startup-uri pentru a construi o punte vie pentru inovarea Uniunii Europene.

Startup-urile se pot înscrie în program accesând acest link, până la data de 8 decembrie 2022.