Ce știm până acum despre Samsung Galaxy S10? Telefonul va avea un design schimbat și va integra camera frontală în ecran, în partea din colț. Acest lucru e noul trend pentru 2019 în lumea tehnologiei. În locul unei crestături ca la iPhone vor fi mai multe telefoane cu o cameră frontală integrată în ecran.

Jurnalistul Evan Blass, cunoscut pentru imaginile pe care le publică înainte de lansările oficiale, a afișat o imagine cu Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ și Samsung S10E (varianta mai slabă) unde putem vedea spatele acestora, cu 3 camere sau 2 camere.

În imagini se poate vedea și ecranul acestor telefoane, care nu au o crestătură ca pe iPhone, ci o cameră montată în colțul ecranului. Gaura din ecran e noul trend al anului 2019.

S10E va fi varianta Lite a telefoanelor și va avea doar două camere, iar S10 și S10+ vor fi diferențiate doar de dimensiuni, având amândouă 3 camere. Galaxy S10 va avea un ecran de 6,1 inci, iar Samsung Galaxy S10+ va avea un ecran de 6,44 de inci Super AMOLED.

Citește aici alte detalii despre Samsung Galaxy S10.

La nivelul caracteristicilor tehnice, ne putem aștepta la variante cu 12 GB de RAM și până la 1 TB stocare. Procesoarele vor fi Snapdragon 855 sau Exynos 9820, în funcție de piețe.

Conform sondajului publicat de start-up.ro în articolul anterior despre Samsung Galaxy S10, acesta ar fi cel mai dorit telefon de către publicul nostru, urmat de Samsung Galaxy Note 10. Iată rezultatele sondajului mai jos.