Samsung Galaxy S9 și S9+, lansate oficial de Samsung pe 25 februarie, sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone România în trei variante de culori, și anume Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 15 martie pentru Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro.

Samsung Galaxy S9 poate fi achiziționat la un preț de la 349 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 30, iar Samsung Galaxy S9+ poate fi achiziționat la un preț de începând de la 439 de euro, împreună cu același abonament.

Samsung Galaxy S9/S9+ - specificații

Cele două smartphone-uri dispun de o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră Low Light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate. AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să imite expresii, oferind o personalizare unică.

Mai mult, cele două terminale Samsung Galaxy S beneficiază de o cameră principală de 12MP cu tehnologie dual-pixel, de senzori de scanare a irisului și de un display Curved Super AMOLED de 5,8 inchi, în cazul lui S9, și de 6,2 inchi, în cazul lui S9+.

Mai multe detalii despre cele două terminale puteți citi în acest material, dar și în live-text-ul de la evenimentul de aseară.

Potrivit unei invitații oficiale, în România, Samsung Galaxy S9 va fi lansat pe 6 martie, putând fi achiziționat la precomandă. La nivel global, Galaxy S9 va putea fi precomandat începând cu 1 martie, iar în magazine va ajunge, cel mai probabil, undeva la jumătatea lunii, potrivit celor mai recente zvonuri.