După ce au prezentat viitorul, când și-au dezvăluit conceptul telefonului pliabil cu adevărat, cei de la Samsung urmează să vină cu o nouă dezvăluire legată de obiectivele companiei pentru 2019. De această dată, compania își va prezenta prototipul pentru smartphone-ul 5G, în cadrul Summit-ului anual Qualcomm Snapdragon, scriu cei de la TechCrunch.

Încă nu se cunosc multe detalii cu privire la noul gadget pe care îl vor lansa sud-coreenii, dar se știe că Samsung a făcut parteneriat cu operatorul de telecomunicații Verizon, alături de care lucrează la un smartphone 5G și care ar putea fi lansat în prima jumătate din 2019. Qualcomm este cel de-al treilea partener, pe partea de hardware, care produce antenele și modemul Snapdragon X50 5G NR.

Deși mai mulți producători de telefoane s-au avântat în cursa pentru a fi cei care lansează primul smartphone 5G, încă nu se știe cu certitudine când vom avea în mâini primele telefoane 5G. Și Motorola promitea că va fi prima companie care le va permite utilizatorilor să se conecteze la rețelele 5G, tot cu ajutorul celor de la Qualcomm.

Foto credit: nirutdps / Deposit Photos