Pe Medium a fost publicată o listă lungă de cărți audio. Noi le-am selectat pe cele care te vor ajuta să îți gestionezi banii, să te inspiri de la alți antreprenori și să primești sfaturi despre cum să ai un business de succes. Fiecare dintre acestea duc către Amanzon, care îți permite să asculți gratuit 2 cărți audio.

The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business

„Puterea Obiceiului” conține un argument extraordinar: cheia reușitei de a face exerciții în mod regulat, a pierde în greutate, de a crește copiii excepționali, de a deveni mai productivi, de a construi companii revoluționare și mișcări sociale și de a atinge succesul stă în înțelegerea modului în care funcționează obiceiurile. Folosind această știință, putem transforma afacerile, comunitățile noastre și viața noastră.

Total Money Makeover: A Proven Plan For Financial Fitness

Unul dintre cei mai populari experți financiari din America vorbește despre cum să faci bani. În această carte audio, el te ajută să îți faci un plan de bătaie ca să-ți transformi obiceiurile legate de bani, cu sfaturi bazate pe experiență și rezultate, ca să-ți faci un plan solid pentru a-ți plăti toate datoriile. De asemenea, combate și explică 10 cele mai periculoase mituri despre bani.

Outliers: The Story of Success

Malcolm Gladwell se întreabă ce îi face diferiți pe cei cu performanțe mari? Răspunsul lui spune că că acordăm prea multă atenție oamenilor de succes și prea puțină atenție locului din care provin. Pe parcurs, el explică secretele miliardarilor din software, ce trebuie să ai pentru a deveni un mare jucător de fotbal, de ce asiații sunt buni la matematică și cărui fapt i se datorează că Beatles a devenit cea mai bună trupă rock.

Peak Performance: Elevate Your Game, Avoid Burnout, and Thrive with the New Science of Success

Această carte combină poveștile inspiraționale ale celor mai performanți oameni - atleți, intelectuali, artiști - cu cele mai recente viziuni științifice asupra factorilor cognitivi și neurochimici care duc la performanță în toate domeniile. O carte care schimbă viziunea, din care ascultătorii vor învăța cum să-și îmbunătățească performanțele prin diverse moduri.

Shoe Dog: A Memoir by the Creator of Nike

Autorul Phil Knight detaliază numeroasele riscuri și dezavantajele care stau între el și visul său, împreună cu succesul său timpuriu. Mai presus de toate, el își amintește de relațiile care l-au format cu primii săi parteneri și angajați. Împreună, valorificând puterea unei misiuni comune și o credință profundă în spiritul sportului, ei au construit un brand care a schimbat totul.

The Lean Startup: How Today’s Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses

Cartea oferă antreprenorilor din companii de toate dimensiunile o modalitate prin care își pot testa viziunea în mod continuu, pentru a se adapta și ajusta înainte să fie prea târziu. Autorul Eric Ries oferă o abordare științifică în ceea ce privește lansarea și gestionarea startup-urilor de succes într-o epocă în care companiile trebuie să inoveze mai mult ca oricând. Dacă nu ești familiar cu ce este lean startup și de ce ar trebui să folosești metodologia, îți explică un specialist aici.

The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America’s Wealthy

Aceasta identifică șapte trăsături comune pe care le împărtășesc cei care au făcut o avere. Majoritatea dintre cei mai bogați oameni din Statele Unite nu locuiesc în zone renumite precum Beverly Hills sau Park Avenue, ci locuiesc chiar vizavi de tine.

O listă de podcast-uri care îți vor stârni spiritul antreprenorial găsești aici.