În lipsa timpului necesar pentru a merge la cursuri sau la întâlniri dedicate, oamenii din industrie au opțiunea de a afla noile tendințe din domeniu, cum să răspundă preferițelor clienților, dar și noi moduri în care pot comunica pentru ei ascultând o serie de podcasturi. Acestea sunt utile atât pentru profesioniștii din industrie, dar și pentru echipele de fondatori de business care vor să-și facă startup-ul cunoscut.

Cea mai bună metodă de a avea acces la o strategie de marketing customizată este de a accesa platforma BizTool.ro. Regăsești specialiști în domenii diverse, printre care și marketing, design, logo-uri, strategie și comunicare listați pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, o platformă de tip marketplace pentru conectarea antreprenorilor cu specialiștii din web design, programare, hosting, birocrație, taxe, advertising sau branding.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Cât timp aștepți să iei legătura cu specialiștii în marketing de pe BizTool.ro, poți asculta șase podcast-uri care te învață să-ți faci startup-ul cunoscut.

Know Your Audience

Dacă ai dubii în privința audienței tale și nu știi cu siguranță cărui tip de consumatori te adresezi, ori cum să ajungi mai bine în fața publicului care chiar are nevoie de produsele și serviciile pe care le oferi, acesta este podcastul perfect care nu ar trebui să-ți lipsească din listă. Know Your Audience oferă studii de caz care îți demonstrează cum poți face o cercetare de piață eficientă.

Perpetual Traffic

Cum te poți diferenția de concurență? Află ascultând acest podcast și, totodată, află cum poți aduce mai mult trafic pe site-ul tău.

De asemenea, dacă ai nevoie de un site personalizat și optimizat SEO, care să fie în topul căutărilor din Google, poți apela la ajutorul programatorilor web și a specialiștilor SEO listați pe BizTool.ro.

The #AskGaryVee Show

Podcasturile lui Gary Vaynerchuk oferă sfaturi practice privind modul în care o strategie de marketing bine pusă la punct ajută la creșterea vânzărilor și a loializarea clienților. Totodată, Gary Vaynerchuk primește întrebări, așa că poți afla diverse lucruri de interes.

Îți poți dezvolta business-ul și îi poți realiza o strategie de comunicare și promovare și accesând secțiunea Brand awareness de pe platforma BizTool.ro. Acolo găsești specialiști în marketing digital, SEO sau branding, care te pot ajuta să-ți conturezi o prezență eficientă în online.

This Old Marketing

În caz că vrei ca brandul tău se se bucure de o afinitate mai mare în rândul clienților, nu-i rata pe Joe Pullizi și Robert Rose, realizatorii podcastului This Old Marketing.

The Growth Show

Acest podcast oferă o privire de ansamblu asupra modului în care segmentul de marketing duce la creștea busines-ului. După cum spunea și Gabriela Bejan, unul dintre specialiștii în marketing de pe BizTool.ro, în serviciile de strategie de marketing investesc antreprenorii care fie au deja un produs cu tracțiune și vor să îl scaleze, fie au o viziune, știu că se înhamă la un drum cu bătaie lungă și încep să construiască planificat, cu obiective clare în minte și știu și ce vor sau trebuie să obțină.

Așa că, ascultă acest podcast ca să înțelegi despre cât este de important să construiești planificat, cu obiective clare în minte și lasă-ți strategia de promovare pe mâna specialiștilor.

Content Convergence

Steve Rubel, creatorul acestui podcast, oferă o multitudine de sfaturi despre cum poți face o strategie de content marketing.