Dacă ești student, iar antreprenoriatul și inovarea sunt obiective în planurile tale de viitor, organizatorii te așteaptă să te înscrii.

Școala de Vară de Antreprenoriat și Inovare este un program educațional conceput pe perioada unei săptămâni în care studenții înscriși au posibilitatea de a participa la sesiuni de tip workshop în care vor afla lucruri practice despre demersul antreprenorial de la formatori cu experiență.

În cadrul Stino, studenții vor avea posibilitatea să-și valideze în cadrul echipelor ideile de afaceri, sau de antreprenoriat social, să testeze diverse scenarii, sau să înțeleagă pașii necesari pentru implementarea cu succes a unei idei în mediul de afaceri.

Vor fi cinci workshopuri în care participanții pot învăța cei mai importanți pași, pentru inițierea unei afaceri. ”Credem că ceea ce contează sunt lucrurile practice, lucrul în echipă și accesul la experiența unor antreprenori de succes”, spun organizatorii școlii.

Pe lista ”profesorilor” se număr Andrei Munteanu (Cowork Timișoara), Vlad Stanciu (ROSENC), Robert Hisrich (Kent University), Andrei Son (Continental).

Înscrierile pentru școala de vară se pot face la acest link până pe data de 19 septembrie. Programul complet al școlii este disponibil aici.

În acest an, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) derulează cinci programe finanțate prin fonduri europene nerambursabile care vin în ajutorul celor care vor să lanseze o afacere.