“Deși suntem în fiecare moment alături de clienții noștri, virtual, prin magazinul nostru online, www.dol.ro, trebuie să spunem că ne este dor de ei și suntem siguri că, la rândul lor, oamenii simt nevoia de vizita lor recreativă la librărie, unde să se poată plimba printre rafturi și să poată răsfoi cărți. Consumatorii Diverta au la dispoziție, atât in librarii, cât si online, gama noastră variată: articole școlare, papetărie, articole office, articole arts and crafts, cadouri, jocuri și jucării, și, nu în ultimul rând, cărți.“, declară Luiza Albu, Marketing Manager la Diverta.

Magazinele stradale redeschise vor funcționa pentru început pe un program ușor modificat.

Se va lucra cu un număr redus de angajați, iar aceștia vor beneficia de toate măsurile de precauție: vor avea la dispoziție soluții dezinfectante și vor purta pe tot parcursul zilei măști și mănuși de protecție. În magazine vor fi delimitate clar spațiile, astfel încât să se păstreze distanța de minim 2 metri între persoane. De asemenea, magazinele vor fi constant dezinfectate.

Restul magazinelor Diverta, care se află toate în Centre Comerciale, vor fi redeschise după decizia autorităților privind reluarea activității în mall-uri.

În cele două luni de absență din retailul clasic, Diverta a funcționat exclusiv online, prin magazinul www.dol.ro.

Numărul comenzilor din online s-a triplat in această perioadă, iar creșterea s-a menținut și după sezonul Pascal.