În afară de zilele cu viscol, când ți-e groază să ieși prin nămeți, vara cred că este cel mai bun moment pentru a face binging pe Netflix. Stai pe canapea cu aerul condiționat pornit și un suc rece lângă și privești serialele și filmele tale preferate fără a fi întrerupt. Platforma a anunțat câteva nume noi de seriale și filme, și este imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă.

Narcos: Mexico

Dacă ești fan Narcos și te trezești știind replicile lui Escobar, atunci e clar că trebuie să te uiți și la continuarea seriei.

Narcos: Mexico va avea lansarea în cea de-a doua parte a anului. Acțiunea se mută din Columbia, unde s-a desfășurat timp de trei sezoane, așa că Narcos: Mexico va explora originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe rădăcinile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de crescători și dealeri independenți.

Noul sezon îți va arăta evoluția pe care a avut-o cartelul Guadalajara în anii ’80, atunci când Félix Gallardo (Diego Luna) preia conducerea și unește traficanții, din dorința de a construi un imperiu. Agentul DEA - Kiki Camarena (Michael Peña) se mută din California în Guadalajara, împreună cu soția și fiul, și își dă seama că misiunea lui va fi mai complicată decât ar fi crezut. Pe măsură ce Kiki strânge informații despre Félix și devine tot mai implicat în acest caz, au loc mai multe evenimente tragice, afectând atât traficul de droguri, cât și războiul împotriva acestora.

Michael Peña interpretează rolul lui Kiki Camarena, familist convins și agent DEA sub acoperire. Acesta reușește să strângă informații valoroase despre Félix și cartelul Guadalajara, însă realizează că sistemul lui Gallardo e mai sofisticat decât se aștepta.

Diego Luna joacă rolul lui Ángel Félix Gallardo (Félix), liderul cartelului Guadalajara, unul dintre cei mai mari traficanți din istoria Mexicului și fondatorul traficului modern de droguri în Mexic. Tăcut, însă curajos, enigmatic, însă inteligent, Félix pare a fi un lider binevoitor și loial prietenilor, asociaților și angajaților, până în momentul în care ambiția sa se dovedește a fi mai importantă decât orice altceva.

Narcos: Mexico va avea lansarea pe platforma Netflix în 2018.

Disenchantment

Creat de Matt Groening (creatorul serialelor The Simpsons și Futurama), serialul Disenchantment este o comedie fantasy de 10 episoade. În Disenchantment, utilizatorii vor fi purtați în Dreamland, un regat medieval aflat în ruină, unde vor urmări aventurile tinerei Bean - o prințesă amatoare de alcool, ale bătăiosului ei elf însoțitor – Elfo - și ale demonului ei personal - Luci. Pe parcurs, acest trio excentric va întâlni căpcăuni, spiriduși, harpii, drăcușori, troli, morse și mulți nătărăi.

În serial, vocile personajelor vor fi dublate de Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) și Eric Andre (“Luci”), alături de John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding și Lucy Montgomery.

Serialul de animație Disenchantment va fi disponibil pe Netflix din 17 august.

Nighflyers

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin's, acțiunea din serialul Nighflyers se desfășoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers. Oamenii de știință au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii.

Pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul și întunecatul spațiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpretează rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) - Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brían F. O'Byrne (Million Dollar Baby) interpretează rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi disponibil în curând pe Netflix.

La Casa del Papel

La Casa del Papel este un serial original Netflix produs în Spania. Thrillerul e foarte apreciat la nivel global și e considerat unul dintre cele mai bune seriale Netflix. Pe mine, cel puțin, m-a prins de la primul episod, iar în primul weekend când am început să-l urmăresc abia am reușit să mă dezlipesc de ecran.

Un om misterios, care se numește El Profesor (”Profesorul”), planifică cea mai mare lovitură dată vreodată. Pentru a realiza planul ambițios, recrutează o bandă de opt persoane cu anumite abilități care nu au nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției.

Seriale și filme care vor intra pe platforma Netflix

Oficialii Netflix au anunțat recent că vor introduce pe platformă primele filme și seriale bazate pe poveștile lui Mark Millar. Netflix a achiziționat anul trecut compania Millarworld, deținută de Millar, iar de atunci a dezvoltat proiecte împreună cu Mark și Lucy Millar, printre care și The Magic Order, primul serial de benzi desenate de la Netflix. O bună parte dintre noile producții vor fi disponibile pe Netflix abia din 2020.

Jupiter’s Legacy

Jupiter’s Legacy pornește de la povestea primilor super-eroi, care și-au dobândit puterile în anii ’30. În prezent, copiii acestora încearcă să se ridice la nivelul părinților lor, venerați de generații. Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer) va fi producătorul executiv, alături de Lorenzo di Bonaventura și Dan McDermott. DeKnight va și regiza primul episod al serialului.

American Jesus

American Jesus (spaniola/engleză) redă povestea unui băiat de 12 ani, care descoperă – pe neașteptate – că este Iisus Hristos. Poate transforma apa în vin, îi poate însănătoși pe cei bolnavi și, de ce nu, îi poate trezi la viață pe cei morți. Cum va gestiona el lumea, așa cum a devenit între timp? Everardo Gout (Marvel’s Luke Cage, Sacred Lies, Mars, Banshee, Aqui En La Tierra) și Leopoldo Gout (Molly’s Game, Instinct) vor fi producătorii serialului, iar Everardo Gout va fi și regizor.

Empress

Regina Emporia este măritată cu cel mai rău dictator din galaxie (la propriu) – Regele Morax. Odată ce evadează, Emporia și familia ei trebuie să se ascundă de Morax și armata lui, chiar dacă acest lucru implică să se teleporteze de pe o planetă pe alta. Scenarista Lindsey Beer (Kingkiller Chronicle, Sierra Burgess is a Loser – care urmează să fie lansat de Netflix și Wizards of Once) este cea care adaptează benzile desenate, iar Joe Roth și Jeff Kirschenbaum (The Voyage of Doctor Dolittle, Maleficent) vor fi producătorii filmului.

Sharkey The Bounty Hunter

Acțiunea se petrece într-un univers science fiction, în care Sharkey este un vânător de recompense care caută criminali în întreaga galaxie. Ajutat de partenerul său, Sharkey se află în cea mai importantă căutare din cariera sa. Sharkey the Bounty Hunter va fi adaptat și publicat anul viitor, iar scenariul este realizat de Michael Bacall (Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street).