Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Flanco oferă de Black Friday 2018 reduceri de până la 80% la peste 700.000 de produse, acesta fiind cel mai mare stoc de produse pus la bătaie de retailer până acum.

Pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 230.000 de electrocasnice mari și mici, precum și sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule și unelte sau fitness. Deja sunt produse al căror stoc de Black Friday 2018 la Flanco este epuizat, însă oficialii retailerului au precizat daptul că stocurile și ofertele vor fi actualizate în permanență pe durata campaniei.

Black Friday 2018 – ofertele magazinelor care au început campania de reduceri.

Iată câteva oferte pentru produse interesante pe care le poți pune în coșul de cumpărături de Black Friday la Flanco.

Televizor Smart LED, Samsung 40NU7122

Televizorul Samsung are o diagonală de 101 cm, este Ultra HD și are rezoluție 4K, așa că poți urmări chiar și cele mai mici detalii din fiecare scenă a filmelor și serialelor tale preferate. Televizorul este subțire, are un design elegant și nu ocupă foarte mult spațiu în apartamentul tău. În plus, îl poți configura chiar de pe telefonul tău mobil.

Prețul acestui produs este de 1.499 lei, fiind redus de Flanco pentru campania de Black Friday de la prețul de 2.099,99 lei.

Samsung Galaxy S9, 64 GB

Dacă alegi să îți cumperi un smart TV Samsung, atunci poate că este o idee bună să îți iei și smartphone tot sub acest brand. Samsung Galaxy S9, de 64 GB, este la reducere de Black Friday la Flanco și costă 2.499 de lei.

Telefonul a fost prezentat oficial în primăvara acestui an la MWC în Barcelona, iar dacă nu l-ai achiziționat până acum o poți face de Black Friday 2018.

Acest model a fost conceput având la bază nevoia tot mai mare de comunicare și de exprimare prin imagini, videoclipuri și emoji, astfel că Galaxy S9 introduce una dintre cele mai avansate camere Samsung de pe piață. Integrând o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră low light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate, smartphone-ul surprinde fiecare moment.

În plus, Galaxy S9 oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum și ecranului edge-to-edge de tip Infinity Display – o caracteristică esențială în design-ul smartphone-urilor Samsung.

Poți cumpăra acest model Samsung din oferta de Black Friday 2018 a Flanco de aici.

Laptop gaming Acel Predator Helios 300

În viață trebuie să ne mai și distrăm, iar dacă sunteți fani ai gamingului, laptopul Acer Predator Helios 300 ar putea fi o ”investiție” bună de Black Friday 2018.

La baza laptopului Predator Helios 300 se află o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 sau 1050Ti, completată de un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generația 7, pentru performanțe cu adevărat remarcabile. Întreaga putere de procesare este susținută memorie DDR4 (ce poate fi crescută până la 32GB), un SSD M.2 rapid și opțional un HDD încăpător de 1TB sau 2TB. O fantă de acces situată în partea inferioară a laptopului permite upgradarea memoriei sau a componentelor pentru stocare.

Predator Helios 300 include și un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2x2 802.11ac și include și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune cu fir.

Ecranele luminoase Full HD IPS de 15.6” sau 17.3” oferă imagini vibrante, în culori vii, iar tehnologia Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony oferă calitate audio ridicată și sunet bogat.

Puteți cumpăra de la Flanco, din oferta de Black Friday 2018, varianta cu ecran de 17,3 inci la prețul de 5.999, 99 de lei, redus de la 6.999,99 lei.

Espressor automat Gaggia Brera

Cu un laptop de gaming pe birou, un televizor 4K în sufragerie și cu un telefon performant pe care abia îl mai poți lăsa din mâini, ai nevoie de ajutor în a sta treaz cât mai mult timp. Așa că ai putea cumpăra și un expressor de cafea, care are și râșniță, pentru a vă face cafea proaspătă și tare ori de câte ori simțiți nevoia unui stimulent.

Espressorul automat Gaggia Brera costă 1.549,99 lei la Flanco, redus cu aproape 1.000 de lei, și îl puteți cumpăra de aici.