Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în present de Fitbit. Produsul vine cu funcționalități de top precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas. Produsul oferă opțiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Fitbit Versa este un smartwatch rezistent la apă.

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, făcând accesul la informații mai facil.

Ceasul are o formă elegantă, încadrându-se foarte bine pe mână și punând în valoare și cele mai subțiri încheieturi. Versa are brățări interschimbabile realizate din silicon, piele și metal, alături de accesorii ediție limitată.

Fitbit Versa - prima impresie

Dacă Fitbit Ionic arată de la distanță ca un dispozitiv destinat celor pasionați de sport, Fitbit Versa e genul de dispozitiv pe care îl poți purta la sală, pe stradă, la evenimente formale. Cureaua cu care vine în cutie este din silicon de calitate înaltă și are o textură plăcută, dar poți achiziționa separat curele din diverse alte materiale care să îi confere un aspect mai elegant.

Ceasul este, într-adevăr, foarte ușor și cred că l-aș putea purta cu ușurință și în timpul somnului, lucru pe care nu prea obișnuiesc să-l fac. Finisajele sunt premium, lucru de apreciat. Interfața de pe el le va fi foarte familiară celor care au interacționat cu Fitbit Ionic, iar ecranul are culori vii și e ușor de folosit în lumina puternică a soarelui.

Rămâne să mai port ceasul câteva zile pentru a mă pronunța în privința autonomiei și a celorlalte aspecte ce țin de folosirea la potențial maxim.

Preț Fitbit Versa

Ceasul inteligent Versa va putea fi achiziționat din oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco și Vodafone, la prețul de 199,95 euro.