Valoarea cardului Cadou Sodexo a crescut cu 150 de lei, la 300 de lei pentru fiecare eveniment, iar una dintre următoarele ocazii în care companiile pot folosi acest beneficiu pentru a-și motiva şi recompensa angajații care au copii, este 1 Iunie - Ziua Copilului. Astfel, angajaţii care sunt părinţi pot folosi cardurile Sodexo pentru a cumpăra jucării, haine, încălţăminte, accesorii sau cărţi din magazine precum: Noriel, Smyk all for kids, Lego, Intersport, Hervis, C&A, Vans, Lee Cooper, Meli Melo, CCC, Cărtureşti, Diverta, dar şi bilete la cinematografele din reţelele Happy Cinema și Cinema City, sau la spectacole pentru copii prin iabilet.ro. Întreaga reţea de magazine partenere este afişată aici.

“Știm cu toții cât de mult se bucură copiii de timpul petrecut alături de părinți: în parc, la cinema jucând jocuri distractive sau citind. Ne apropiem de Ziua Copilului, iar acesta este un moment în care multe companii îşi pot arăta aprecierea faţă de angajați, oferindu-le carduri cadou pentru a crea copiilor amintiri care să-i bucure toată viața. Acum bucuria poate fi mai mare, deoarece valoarea maximă care poate fi oferită pe cardul cadou, conform legii, s-a dublat şi este de 300 de lei per eveniment”, a declarat Florina Tălvan, Product Manager, Sodexo România.

Valorile acordate pentru evenimentele permise conform legii sunt deductibile la calculul impozitului pe profit și scutite de plata contribuţiilor sociale obligatorii. Evenimentele pentru care se pot acorda Cardurile Cadou Sodexo, beneficiind de facilitățile fiscale menționate anterior, sunt 8 Martie, Paște, 1 Iunie și Crăciun.

Un nou design, elegant şi modern al Cardului Cadou

Cardul Cadou de la Sodexo are un nou design, identitatea vizuală venind în contextul în care anul trecut a fost schimbat şi designul cardului de masă. Modificarea designului are loc la nivelul întregului grup Sodexo, pentru a crea consistenţă între toate produsele oferite.

Din mai, toate cardurile Cadou emise vor avea o nouă înfăţisare și vor fi disponibile atât pentru noii beneficiari Sodexo, cât și pentru cei care urmează să îşi reînnoiască cardurile. Posesorii de modele vechi de carduri le vor putea utiliza în continuare până la expirare, când vor fi înlocuite cu cele noi. Suma rămasă pe cardurile care expiră va fi transferată pe noul card, care va păstra același cod PIN.

Mai multe detalii despre cardul Cadou și cum poate fi comandat pentru echipă sunt disponibile pe site-ul Sodexo.

Sodexo Benefits and Reward Services este lider local pe piaţa beneficiilor extra salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor și face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.


Articol susținut de Sodexo.