Compania a anunțat luna trecută primul soundbar al său cu Dolby Atmos, al cărui review îl găsești aici, dar și o versiune nouă pentru subwooferul Sonos Sub și Sonos Five, ce vin să înlocuiască Sonos Sub și Play 5 (Gen 2), oferind o capacitate mai mare a memoriei și o putere de procesare crescută, asigurând aceeași experiență mai bună de audiție.

Ce funcții aduce aplicația?

În afară de suportul oferit pentru cele trei noi produse care se vor lansa către finalul săptămânii, utilizatorii vor primi suport pentru tehnologii audio de înaltă rezoluție, începând cu experiența Dolby Atmos disponibilă pe Sonos Arc, vor beneficia de securitate îmbunătățită și de un design și mai bun.

Actualizările interfeței de utilizare for face și mai simplă căutarea de conținut, ajustarea volumului sunetului și personalizarea experienței, datorită noilor funcționalități disponibile, începând de la grupurile salvate deja ca „rooms”.

Cei mai mulți dintre utilizatori pot trece la noua aplicație chiar de astăzi. Tot ce trebuie să facă este să descarce aplicația și să o șteargă pe cea veche, iar sistemul lor se va actualiza imediat la S2. Dacă nu doresc să adauge în sistem noile produse lansate compatibile S2, utilizatorii care au deja sisteme alcătuite din produse anterioare care nu sunt compatibile cu noua aplicație, pot rămâne în continuare pe S1. Indicativul vizual al aplicației va fi transformat în „Sonos S1”.

Utilizatorii care doresc să continue utilizarea produselor pe care le dețin deja, dar și să adauge Arc, Five sau Sub (Gen:3) au opțiunea de a-și împărți sistemul în două rețele – S1 și S2 – care vor funcționa independent în ansamblul locuinței.

Programul Trade Up rămâne disponibil pentru utilizatorii care doresc să actualizeze produsele compatibile cu aplicația S2, indiferent de momentul în care își doresc să facă acest lucru