Căștile cu adevărat wireless WF-C500 au un design compact, astfel încât să se potrivească perfect în ureche. WF-C500 oferă sunet de înaltă calitate, datorită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Astfel, căștile restabilesc sunetul de înaltă frecvență și notele fine fade-out, creând o experiență autentică de audiție.

WF-C500 le permite utilizatorilor să-și personalizeze sunetul, utilizând egalizatorul din aplicația „Sony | Headphones Connect”. Aceștia pot alege dintr-o varietate de setări care să armonizeze calitatea sunetului cu genul muzical redat sau pot chiar să-și creeze și să-și salveze propriile setări.

Proiectate pentru a avea dimensiuni și greutate reduse, WF-C500 se fixează în siguranță în urechi. Forma rotunjită le face să fie foarte plăcut de purtat. Noul design ergonomic al suprafeței căștilor îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o potrivire mai stabilă.

Carcasa cilindrică de încărcare a modelului WF-C500 este mică și ușor de transportat în buzunar sau într-o geantă, astfel încât utilizatorii să le poată lua oriunde. Capacul translucid, cu o textură asemănătoare sticlei mate, conferă carcasei un aspect și o senzație elegante, luxoase.

Căștile vor oferi o durată de viață a bateriei de 10 ore și, datorită carcasei de încărcare, utilizatorii se pot bucura, în total, de 20 de ore de autonomie. Cu un rating IPX4 pentru rezistență la apă, stropii și transpirația nu reprezintă o problemă pentru WF-C500, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de muzică indiferent de situație.

Sony WH-XB910N

Modelul WH-XB910N dispune de EXTRA BASS pentru un sunet impresionant de profund și puternic. Un canal dedicat bass-ului integrat în structura căștilor și presiunea sporită a aerului între drivere și timpane ajută la crearea unor ritmuri precise care pun în evidență fiecare melodie. Toate acestea se realizează menținând în același timp claritatea vocală, în așa fel încât utilizatorii să aibă impresia că artiștii lor preferați cântă chiar la ei în cameră.

Cu tehnologia Dual Noise Sensor, modelul WH-XB910N duce anularea digitală a zgomotului la nivelul următor, astfel încât utilizatorii să poată separa cu adevărat lumea din jur de experiența lor de audiție. WH-XB910N dispune de tehnologia Precise Voice Pickup, care combină două microfoane încorporate cu procesarea avansată a semnalului audio, pentru a transmite vocea în mod clar și precis în timpul apelurilor hands-free.

De asemenea, WH-XB910N utilizează DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) pentru a reda piesele preferate ale utilizatorilor la un sunet de înaltă calitate, cât mai aproape de înregistrarea originală. În plus, utilizatorii pot personaliza sunetul exact așa cum își doresc, folosind egalizatorul din aplicația „Sony | Headphones Connect”.

Utilizând cele două microfoane cu orientare în față în în spate, WH-XB910N captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, ceea ce înseamnă că aceștia se pot bucura de o experiență audio mai naturală, care îi va menține conectați cu mediul înconjurător. Aplicația „Sony | Headphones Connect” le va permite chiar să regleze nivelul sunetului ambiental pe care îl aud, ceea ce înseamnă că nu vor lăsa niciun sunet nedorit să-i deranjeze.

WH-XB910N utilizează Adaptive Sound Control, care simte unde sunt și ce fac utilizatorii, reglând setările de sunet ambiental în consecință – astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de audiție perfectă, indiferent dacă se află în mulțime sau singuri într-o încăpere liniștită. Adaptive Sound Control învață chiar să și recunoască locațiile vizitate frecvent de către utilizatori și adaptează sunetul pentru a se potrivi fiecărui mediu în parte. De la birou la sală, și chiar la cafeneaua preferată.

Cu o autonomie a bateriei de până la 30 de ore, modelul WH-XB910N oferă suficientă energie pentru călătorii lungi și weekend-uri.

De asemenea, modelul WH-XB910N dispune de populara conexiune Multipoint de la Sony, astfel încât căștile pot fi conectate simultan cu două dispozitive Bluetooth®. Astfel, atunci când utilizatorii primesc un apel căștile vor ști ce dispozitiv sună și se vor conecta automat la cel potrivit. Comutarea dispozitivelor este la fel de ușoară ca apăsarea unui buton.

Preț și disponibilitate

Modelul WF-C500 va fi disponibil în mai multe variante de culoare, precum negru, alb, verde și oranj, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 499 lei.

Modelul WH-XB910N va fi disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 900 de lei.