City Hub dispune de o suprafață de 600 metri pătrați și este deschis în incinta Centrului Expozițional Romexpo. Hub-ul include un spațiu de coworking cu peste 70 de posturi de lucru, birouri dedicate echipelor, o sala de evenimente și spații pentru întâlniri, precum și zone de relaxare.

Cel mai nou hub din Capitală se adresează antreprenorilor, freelancerilor, echipelor deja formate, dar și investitorilor, studenților.

“City Hub este un proiect care vine firesc, o etapă nouă din ceea ce înseamnă dezvoltarea și diversificarea serviciilor Romexpo, care ține cont de trendurile actuale din domeniul antreprenoriatului. Dorim să sprijinim activ comunitatea antreprenorilor și freelancerilor din București, și nu numai, punând la dispoziția acestora pachete de servicii integrate și să le asigurăm acces la surse de finantare și guideline-uri care să îi ajute să își dezvolte afacerea”, a declarat Mihai Costriș, director general Romexpo.

Accesul în cadrul hub-ului se face contra sumei de 38 de lei – pentru un pass de o zi -, și poate ajunge la 1.824 de lei pe lună pentru un birou privat.

City Hub pune la dispoziția membrilor spații de lucru cu acces la internet rapid, precum și locuri de parcare. Totodată, membrii au acces la sălile de întalnire și la evenimentele care au loc în incinta Romexpo.

Spațiile de evenimente amenajate în cadrul City Hub București, alături de cele deja existente în incinta Romexpo, pot găzdui orice tip de eveniment, cu 20 și până la 400 de participanți (sau chiar mai mult), fie că vorbim despre trainguri, workshopuri, lansări de produs, conferințe sau formate de proiecte speciale.

”Construim o comunitate în care creativitatea se poate dezvolta și în care se pot construi și consolida noi relații între investitorii și profesioniștii din diverse domenii de activitate și membrii noștri. Dorim să le oferim membrilor acces la cât mai multe instrumente de lucru și facilități care să îi ajute să își dezvolte afacerea”, a mai spus Costriș.