Dacă vrei un site rapid, poți să te abonezi la newsletter-ul start-up.ro în următoarea săptămână, inclusiv pe 22 mai și noi te vom contacta ulterior. Webinion și start-up.ro oferă 20 de licențe gratuite.

Practic, Webinion oferă un abonament de 10 euro pe lună în care e inclus un site, hosting, certificat de securitate. Tu trebuie să vii cu un domeniu și echipa Webinion spune că site-ul poate fi sus în 30 de minute.

Despre startup-ul fondat de Victor Gavronschi am scris ieri în detaliu. În mod normal abonamentele sunt 10 euro pe lună și trebuie doar să cumperi domeniul, iar apoi totul este în pachetul Webinion. Noi oferim 20 de licențe gratuite.

Cum poți să te înscrii pentru a primi o licență gratuită ce-ți permite să ai un site pentru business-ul tău foarte rapid și fără cunoștințe tehnice?

Abonează-te la newsletter-ul start-up.ro la acest link, noi vom aștepta o săptămână și vă vom contacta ulterior pentru a vedea cine are nevoie de site, de ce și îi vom pune în legătură cu echipa Webinion.

În momentul de față nu există o limitare privind domeniile și industriile pentru care poți să faci un site prin Webinion. „Avem sute de teme predefinite puse la dispoziția utilizatorilor. Temele sunt împărțite pentru HoReCa, servicii profesionale, servicii medicale, foto-video, retail, artă, fashion sau muzică. Din perspectiva numărului de vizitatori, nu contează câți ani, pentru că hostingul e gratuit cu bandă nelimitată", explică Victor Gavronschi.

De asemenea, platforma are tot felul de module predefinite, de la formulare de contact, modul de eCommerce și suportă și adăugarea de cod HTML propriu pentru orice funcționalități suplimentare.