167 de antreprenori s-au înscris în această competiție, însă dintre aceștia doar 10 au fost aleși să facă pitch-ul pe scenă. Marele premiu este de 50.000 de euro, locul doi primește 30.000 de euro, iar locul trei primește 20.000 de euro Această ediție marchează trei ani de la lansarea platformei Startarium, o platformă pentru antreprenori aflați la început de drum.

Cei zece finaliști ai competiției Startarium PitchDay 2019:

Xvision - o aplicație de interpretare a analizelor cu raze X care folosește inteligența artificială pentru a genera interpretări precise ale imaginilor medicale, ajutând radiologii să fie mai exacți și mai eficienți în activitatea lor.

Ecotree.ro - serviciu de tip cloud pentru administrarea procesului de reciclare.

Digitail - dezvoltă soluții pentru cabinetele veterinare.

Medicai - menită să ofere oricărui utilizator din țară, cu acces la internet, posibilitatea să-și creeze o arhivă personală de analize medicale imagistice pentru a putea urmări evoluția afecțiunilor pe care le investighează

Happy Kid -aplicație care reunește sub aceeași umbrelă tot ce au nevoie parinții pentru copiii lor: idei de petrecut timpul, educație, servicii, magazine online și offline, totul organizat pentru o căutare facilă

AI-MCDT - un test de diagnostic molecular și detectare precoce a multiple cancere (13 tipuri), bazat pe inteligența artificială, cu cea mai mare acuratețe existentă (>99%)

Sensix - soluție IoT de monitorizare a parametrilor de calitate a aerului din imobile

Nummo - o aplicație de logopedie interactivă care ajută copiii cu implant cohlear sau care au diverse dizabilități de auz să își îmbunătățească auzul de oriunde

Apiary Book - o soluție de management pentru apicultori. Cu ajutorul senzorilor și sistemelor lor, primești informații despre starea de sănătate a albinelor, tratamente și tipul albinelor sau sănătatea celor care conduc stupul.

Kinderpedia - o soluție digitală interactivă care aduce împreună grădinițele/școlile, educatorii, profesorii și părinții pe aceeași platformă.