Anul acesta, Startup Elites este organizat între 12 și 15 octombrie la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos și e o ocazie foarte bună pentru 25-30 de tineri să interacționeze, să creeze relații de business și să discute cu mentori care sunt specialiști în domeniile lor sau cu antreprenori cu experiență.
Ce vei învăța la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023?
- Digitalization
- Marketing strategy & branding
- Understanding & preparing for growth
- The best financing options for your business
- Story time - povești despre business direct de la antreprenori români
Story Time cu fondatorii Zăganu
Pe lângă workshop-urile care se derulează pe parcursul celor 4 zile ale taberei, la Startup Elites ai ai ocazia să stai la povești cu antreprenori români de succes, în cadrul Story Time, discuții care să te inspire în business și-n viață. În acest an îi avem alături de noi pe Alexandru Geamănu și Laurențiu Bănescu, fondatorii Zăganu, brandul care a dat aripi berii artizanale din România.
Alexandru Geamănu și Laurențiu Bănescu au fondat în 2013 o micro-berărie independentă, o companie “uni-națională”, care se mândrește cu o producție de numai “0,0049 milioane de hectolitri” pe an. Așa s-a născut brandul de bere Zăganu.
10 ani mai tarziu, fără bugete de marketing, dar cu o bere artizanală de calitate, brandul Zăganu a dobândit notorietate în București și în alte câteva orașe mari din țară, iar prin activitatea lor de pionierat, s-a născut, începând cu 2013, un adevărat fenomen al industriei berilor artizanale românești.
Mai multe detalii despre ei afli din acest material.
Înscrie-te gratuit pe site-ul Startup Elites pentru a putea să intri în selecția finală.
Workshop - design thinking:
Joi după-amiaza, pe 12 octombrie, după ce ne vom cunoaște, Alina Balan ne va ajuta să definim și să rezolvăm problemele de business pe care le avem în cadrul unui workshop intensiv de design thinking.
Alina este un facilitator, workshop designer și trainer, pasionată să ajute companiile să dezvolte produse, servicii și procese centrate pe om, printr-o abordare co-creativă, care încurajează colaborarea.
Alina Bălan este lector la The Entrepreneurship Academy, predând ”Service Design and Innovation”, face parte din Desigh Thinking Society și, de asemenea, mentor pentru Founder Institute, cel mai mare accelerator de pre-seed din lume.
Tabăra cu iz de festival e o oportunitate de învățare, dar și de a pune în aplicare tot ce afli nou aici. Astfel că vom avea provocări și proiecte care să se lege de toate temele acestei ediții.
Fiecare workshop este unul interactiv, în care invităm participanții să pună întrebări, să întrerupă speakerii , să afle cât mai multe. Ai 4 zile în care să afli câteva lucruri care te interesează și să le pui în aplicare. Informația nu va fi exaustivă, dar un este un bun punct de plecare pentru dezvoltarea unei companii aflate la început de drum.
12-15 octombrie, Pensiunea Andrei din Moieciu de Jos - aici ne strângem, în echipă cu cei 30 de participanți aleși, cu echipa start-up.ro și cu speakerii care vin să vă învețe.
Proiectul „Antreprenori” este susținut de ING Bank, partener de creștere pentru afacerile locale. Într-un context dinamic și încă incert, ING oferă predictibilitate, prin instrumentele financiare potrivite, si sprijină dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din România, pentru a ajunge la nivelul următor.