Anul acesta, Startup Elites este organizat între 12 și 15 octombrie la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos și e o ocazie foarte bună pentru 25-30 de tineri să interacționeze, să creeze relații de business și să discute cu mentori care sunt specialiști în domeniile lor sau cu antreprenori cu experiență.

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.

Ce vei învăța la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023?

  • Digitalization
  • Marketing strategy & branding
  • Understanding & preparing for growth
  • The best financing options for your business
  • Story time - povești despre business direct de la antreprenori români

Workshop - strategii de Branding & Marketing:

Claudiu Jojatu, cofondator Milk & Cookies Studio, ni se alătură la ediția din acest an și ne povestește, și totodată ne oferă și uneltele necesare care să ne ajute să creăm stratefii și acțiuni de marketing care să ne pună afacerile în lumina reflectoarelor.

Marketing-ul este activitatea prin care un brand își găsește publicul către care să vândă, proces care integrează și elemente de vizibilitate în media, și detalii de branding, și ce ține de activități de awareness și publicitate.

Printr-o strategie de marketing, afacerea ta se va diferenția de restul afacerilor din același domeniu, își va găsi vocea, locurile în care să fie prezentă și oamenii cărora se adresează.

De la Claudiu, un specialist în domeniu, vei afla cum poți crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt pașii de la care pornești și ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe așteptările și nevoile clienților.

Înscrie-te gratuit pe site-ul Startup Elites pentru a putea să intri în selecția finală.

Workshop - strategii de sales:

Adrian Cioroianu, Trainer Executive Acknowledge Romania, ne învață cum să vindem ceea ce produce business-ul nostru, fie că vorbim despre produse sau despre servicii, dar și cum să ne vindem noi, ca antreprenori, ca reprezentanți ai afacerii pe care am construit-o.

Orice afacere presupune o vânzare. Una în care afacerea se vinde pe sine, dar și în care antreprenorul se vinde pe sine pentru a câștiga teren în piață, capital de imagine și încredere. Și alta în care vorbim despre vânzarea propriu-zisă a serviciilor sau produselor create. Pentru ambele situații, există tactici, metode, planuri de atac și strategii pe care le vom afla la Startup Elites 2023 de la Adrian Cioroianu.

Tabăra cu iz de festival e o oportunitate de învățare, dar și de a pune în aplicare tot ce afli nou aici. Astfel că vom avea provocări și proiecte care să se lege de toate temele acestei ediții.

Fiecare workshop este unul interactiv, în care invităm participanții să pună întrebări, să întrerupă speakerii , să afle cât mai multe. Ai 4 zile în care să afli câteva lucruri care te interesează și să le pui în aplicare. Informația nu va fi exaustivă, dar un este un bun punct de plecare pentru dezvoltarea unei companii aflate la început de drum.

12-15 octombrie, Pensiunea Andrei din Moieciu de Jos - aici ne strângem, în echipă cu cei 30 de participanți aleși, cu echipa start-up.ro și cu speakerii care vin să vă învețe.

Te poți înscrie aici la Startup Elites. Completează formularul și convinge-ne că ești omul potrivit pentru această experiență.