Din juriu au făcut parte nume importante din zona de investiții: Dan Călugăreanu de la Early Game Ventures, Andrei Cionca de la Impetum Grup și Roca X, Valentin Filip de la fortech Investment, Alexandru Popescu de la Cleverage VC, Andrei Dudoiu de la SeedBlink, Nicolas Pleșea de la Agista sau Bogdan Almași de la Ronin.

La eveniment, au participat peste 100 de persoane din mediul de business, investitori sau partenerii Commons Accel printre care reprezentanții Techangels, Paypoint Romania, Decalex, Emag, Dentons, ANIS, AdrVest, Transilvania Investments, precum si reprezentantii presei.

Câștigătorii au fost:

1. CPV Lab Pro, o platformă de ad tracking, recunoscută în rândul affiliate marketerilor din toată lumea, pentru că oferă datele necesare pentru a controla și optimiza toate campaniile de marketing într-un singur loc.

2. WowMind, o platformă educațională de partajare de conținut, care își propune să sprijine copiii din generația nativ digitală cu educație formală și non-formală, transpusă într-un mod atractiv, folosindu-se de tehnologii emergente și video.

3. TeAsiguri.ro, prima platformă online din România de beneficii în asigurări pentru angajații marilor companii.

Premiul special: Lendvolut - 10.000 euro din partea Ronin, sub formă de servicii, cu ajutorul cărora se vor lista gratuit în platforma de crowdfounding

Înscrieri deschise pentru Cohorta #7 Commons Accel

Commons Accel – finalist Best Accelerator la Central European Startup Awards 2022, a inceput înscrierile pentru cohorta #7 (care va avea loc în septembrie 2022), continuându-și misiunea începută acum 3 ani - de a contribui la dezvoltarea inițiativelor locale, alături de cei mai buni experți de business și de a le transforma în start-up-uri de succes.

Cei interesați de acest program pot afla mai multe informații și se pot înscrie pe www.commonsaccel.ro.

După înscriere, participanții vor avea acces la workshop-uri, mentorat și consiliere din partea experților, dar și posibilitatea de a se conecta cu ceilalți participanți, beneficiind, pe întreaga durată a programului, de un spațiu de lucru comun modern și de oportunitatea unui networking de excepție.

De la începutul programului, peste 200 de startup-uri au trecut prin accelerator și peste 20 au primit investiții considerabile, totalizand peste 50 de milioane de Euro. Aproape jumătate dintre participanți au înregistrat creșteri semnificative și sustenabile, demonstrând succesul acestui program, susținut și promovat de unele dintre cele mai importante nume din ecosistemul regional de business.

Lista startup-urilor finaliste din cohorta #6 Commons Accel:

 1. Tripis, platforma prin care pasionații de călătorii, vor putea gasi, în grup sau singuri, într-un mod rapid și sigur, un partener de călătorie sau de activități outdoor/indoor.

 2. Medicalo, platformă web based și o aplicație mobilă, care ajută spitalele private și publice în reducerea costurilor cu managementul pacienților programați pentru intervenții chirurgicale.

 3. CityPack, o aplicație mobilă care digitalizează conexiunea dintre companiile ce oferă experiențe cu potențialii clienți.

 4. Hidden Desire – propune o gamă de parfumuri inedite, adresată femeilor îndrăznețe

 5. Meet Locals - platformă unică la nivel naţional, pornită de la ideea de a completa ofertele de vacanţă cu activităţi, experiențe autentice și evenimente locale, care îmbogățesc experiența turiștilor, promovand totodată antreprenoriatul local.

 6. Drooler este un producător de mâncare sănătoasă, gătită, atent selecționată și foarte nutritivă pentru câini.

 7. microserviceNOW - paletă de microservicii as a service, prin externalizarea funcționalităților secundare dar esențiale în funcționarea în general a tuturor platformelor software. Paleta de micro servicii (funcționalități) oferite: Messaging - trimite toate tipurile de notificări: email, sms, push notifications, etc. Storage - stochează toate fișierele secure, într-un singur loc. Identity Manager - gestionează conturile utilizatorilor dintr-o platformă.8. Smart REI (Real Estate Investment), un marketplace care își propune să te ajute să găsești apartamentul dorit, economisind 90% din timp și având o reducere de 70% a costului de comision.

 8. Thrill Republica - prima țară digitală din lume, construită în jurul mașinilor sport - casa celor mai sofisticați șoferi, colecționari și entuziaști auto.

 9. CPV Lab Pro, o platformă de ad tracking, recunoscută în rândul affiliate marketerilor din toată lumea, pentru că oferă datele necesare pentru a controla și optimiza toate campaniile de marketing într-un singur loc.

 10. Uphave, un marketplace care se adresează consumatorilor responsabili de fashion, oferindu-le acces online, 24/7, către magazinele de stradă second-hand - cea mai mare piață de distribuție second-hand nedigitalizată și oferă, mai departe, posibilitatea acestora de a se elibera de garderoba nepurtată, prin reciclare sau revânzare în cadrul aceleiași platforme.

 11. Dea Medicine, care își propune să devină centrul medical online, prin care oricine are nevoie de un serviciu medical rapid să poată intra în videoconferință cu un expert în sănătate, din confortul propriei case

 12. Lendvolut conectează rapid și 100% digital cererea de creditare a start-up-urilor și IMM-urilor cu potențial de creștere, finanțate greu de bănci/ifn-uri, cu oferta de bani ce pot fi împrumutați temporar de orice adult și entitate juridică.

 13. WowMind, o platformă educațională de partajare de conținut, care își propune să sprijine copiii din generația nativ digitală cu educație formală și non-formală, transpusă într-un mod atractiv, folosindu-se de tehnologii emergente și video.

 14. Solmag - primul “Marketplace for Solar Panel Experts Companies” din România.

 15. Peers Portal adresează problemele de privacy și cenzură pe care le au utilizatorii de rețele sociale printr-o platformă nouă, ce permite tuturor să posteze peer-to-peer doar cu prietenii lor.

 16. TeAsiguri.ro, prima platformă online din România de beneficii în asigurări pentru angajații marilor companii.