Persoanele care doresc să acceseze programul Launch al Station F vor avea la dispoziție o colecție de informații esențiale pentru construcția unui startup, cu studii de caz și unelte care pot ușura munca în cadrul companiilor nou formate. În plus, vor avea acces la o comunitate de mentori și experți care le pot da feedback în timp ce învață și aplică noțiunile din Launch.

Costul accesului în Launch by Station F este de 9,90 euro/lună, iar utilizatorii au libertatea de a întrerupe plata în orice moment, scriu editorii TechCrunch.

Prin lansarea programului Launch, echipa Station F speră să atragă între 5.000 și 10.000 de noi membri în comunitate.

Station F a fost deschis în 2017, cu scopul de a fi cel mai mare campus pentru startups din lume. În arrondissement-ul 13 al Parisului, în locul unui fost depou de locomotive și vagoane, francezii vor să adune cele mai bune talente ale continentului și nu numai. Scopul lor nu e să aibă doar cel mai mare spațiu de coworking, dar și să conecteze startup-urile cu investitorii.

Ca să afli mai multe despre Station F, citește și acest material pe care l-am realizat în 2018: Discuție cu Roxanne Varza - Station F, Paris - cel mai mare coworking din lume.