Cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life are loc între 23 și 26 mai, la Hotel Royal din Poiana Brașov. Înscrierile sunt deschise, iar până pe 15 aprilie poți să profiți de oferta Early Bird.

Ai acces la două tipuri de bilete: 262 de euro pentru cameră dublă cu paturi twin (doi participanți de același sex într-o cameră) și 337 de euro pentru cameră single, adică un singur participant în cameră.

Ca să te convingi că trebuie să vii cu noi, citește în continuare ca să afli cine sunt mentorii care vor fi alături de tine și de 24 de alți participanți la cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life.

Startup Your Life #5 - mentorii taberei

La fel ca la edițiile anterioare, și la ediția cu numărul cinci a taberei, avem alături de noi specialiști în domeniile lor de activitate.

Ni se alătură, și de data aceasta, Ana-Maria Udriște (avocat și antreprenor), Alexandru Ion (fondatorul Nexus Gaming, cea mai cunoscută sală de gaming din România, dar și marketing manager la foodpanda), Irina Scarlat (country manager Revolut România), Roxana Magopeț (marketing & PR manager în cadrul uneia dintre cele mai mari și cunoscute firme de curierat din țară: Fan Courier), Alex Dona(managing partner Times New Roman, cel mai cunoscut site de satiră din România).

La ediția cu numărul 5 a Startup Your Life vei avea ocazia să-l întâlnești și pe Ioan Iacob, cofondator și CEO al Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, business în care lucrează inclusiv cu Virgin al lui Richard Branson. El va fi speaker la sesiunea Learn From the Best, unde va povesti din experiența lui și va oferi feedback participanților.

Marian Hurducaș are 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital. A devenit antreprenor și a pus bazele Necktie Agency . Marian lucrează cu branduri naționale din postura de digital manager, precum Transilvania Film, România Neîmblânzită și Bilete.ro. E speaker la Webstock, GPeC sau Dalles Go. El va vorbi despre cum să dezvolți o strategie de marketing chiar dacă ești la început și nu ai bani mulți.

Alexandru Neștian este cofondator și manager iTux, firma care îmbracă bărbații eleganți din România. În doi ani a reușit să dezvolte compania, să câștige competiția de startup-uri Startarium și să se extindă spre cinci orașe. Tocmai datorită acestei experiențe va vorbi despre cum să faci un pitch excelent, cum să te prezinți și cum să-ți faci intrarea pentru a crește business-ul.

Nu uita nici de Dragoș Nicolaescu, un angel investor cu o experiență de peste 25 de ani în management, antreprenoriat și investiții. Oferă servicii de coaching, mentorat și consultanță. În ultimii 10 ani a făcut coaching cu peste 200 manageri pentru a-și îmbunătăți stilul de viață profesional, a mentorat peste 250 de antreprenori pentru a-și crea o primă afacere de succes și a investit în peste 50 de startup-uri locale și internaționale. Va vorbi despre management și cum să crești o echipă. Dragoș este și unul dintre consultanții de business listați pe BizTool.ro, un proiect powered by start-up.ro, platforma care face legătura între specialiștii români și antreprenori.

Și la ediția a cincea a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, colegul nostru, Octavian Palade, te va învăța cum să fii cunoscut în online, ținând workshop-ul de SEO.

În plus, alături de participanții acestei ediții vor mai fi doi mentori surpriză, al căror nume va fi dezvăluit în scurt timp. Un motiv nou ca să-ți iei unul dintre biletele disponibile, mai ales că te poți bucura de reducerea Early Bird până pe data de 15 aprilie.

Networking la Startup Your Life

Ai văzut mai sus cine sunt mentorii care vor susține workshop-uri la ediția cu numărul 5 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life. Pe lângă lucrurile utile pe care le vei învăța de la ei în timpul seminariilor, important este și faptul că vor fi alături de tine pe durata celor 4 zile ale Startup Your Life.

Dacă te-am convins să vii alături de noi, înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.

Urmărește aici ce au mai avut de zi participanți și speakeri de la edițiile trecute.