”Din momentul în care am lansat Startup Week în Paris, în 2010, am observat un ecosistem antreprenorial în plină dezvoltare, cu peste 12.000 de startup-uri, și acces la capital și mentori de primă mână”, a precizat Bertier Luyt, managing director în cadrul Techstars Paris.

Programul de accelerare, care se va desfășura pe o perioadă de 13 săptămâni, este realizat în parteneriat cu firma de venture capital Partech Ventures, întâlnirile urmând să aibă loc în clădirea care aparține fondului de investiții.

Printre domeniile de interes ale Techstars Paris se numără cel al inteligenței artificiale, al boților, tehnologiile blockchain, IoT, smart city, sau cybersecurity. Totodată, companii precum Renault, Groupama, Air Liquide, La Française des Jeux sau Total se numără printre partenerii programului desfășurat de Techstars la Paris.

Portofoliul de startup-uri franceze al Techstars cuprinde nume precum Babbler, Infinit, Qunb, Doctrackr, Placemeter, Sketchfab, Leka.

Așa că, antreprenorii care doresc să-și accelereze startup-urile în cadrul unui ecosistem în plină dezvoltare, ar trebui să aplice pentru programul Techstars Paris.