Rețeaua TED'S Coffee Co ajunge astfel la 31 locații la nivel național, acestea fiind a cea de-a doua cafenea TED’S din Cluj-Napoca. Investiția totală în cafeneaua deschisă se ridică la 90.000 de euro. Locația are o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și este situată pe Str. Gheorghe Barițiu nr, 14

Nouă locație din Cluj-Napoca este stradală, fiind complementară primei cafenele TED’S din oraș, deschisă în clădirea de birouri United Business Center din proximitatea centrului comercial Iulius Mall.

Rețeaua TED’S va avea un număr de 35 locații până la sfârșitul anului 2019, 15 dintre acestea fiind în sistem de franciză. “În acest moment, ne concentrăm pe o dezvoltare mixtă a rețelei, atât prin locații proprii, cât și prin francize. Avem mai multe tipuri de locații: stradale, în centre comerciale, în clădiri de birouri sau mobile, fiecare dintre acestea având particularitățile sale și implicit costuri investiționale diferite”, spune Vasi Andreica.

Taxa de intrare în franciză se situează între 5000 și 10000 euro în funcție de tipologia și mărimea locației. Redevența este de 4% din cifra de afaceri, la care se adaugă 1% costuri de marketing.